2013-04-10 01:17:26
Φωτογραφία για Πάτρα-Τώρα: Ισχυρή αστυνομική δύναμη έχει ζώσει το Aστυνομικό Μέγαρο - Ομάδα αντιεξουσιαστών επιχείρησε να προσεγγίσει στην περιοχή
Ομάδα πάνω από 200 άτομων του αντιεξουσιαστικού χώρου επιχείρησε πριν από λίγη ώρα, να βρεθεί κοντά στο Αστυνομικό Μέγαρο στην οδό Ερμού στην Πάτρα. Το γεγονός σε συνδυασμό με τα χθεσινά επεισόδια στα Ψηλαλώνια και το Μαραγκοπούλειο, ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και μέλη της Χρυσής Αυγής, πυροδοτεί νέα ένταση και θέτει σε επιφυλακή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει το οικοδομικό τετράγωνο γύρω από το Μέγαρο.

Λίγο αργότερα, η ομάδα των αντιεξουσιαστών κατευθύνθηκε τελικά προς το Παράρτημα. Τα άτομα του χώρου παμένουν εκεί, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις που περιφρουρούν το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού ενισχύονται. Πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκαν και οι επιτελείς της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του thebest, οι νεαροί αντιεξουσιαστές έχουν κινητοποιηθεί, αντιδρώντας στη σύλληψη αλλοδαπού κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στα Ψηλαλώνια, στον οποίο και συμπαρίστανται.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ