2013-04-09 20:01:04
Φωτογραφία για Ελεύθερος μετά από 2 χρόνια ο Γουέσλι Σνάιπς
Σε κατ' οίκον περιορισμό επέτρεψαν οι αρχές να εκτίσει το τελευταίο έτος της ποινής του ο Γουέσλι Σνάιπς. Με τον Σταλόνε να αναζητά ήδη τρόπο να τον συμπεριλάβει στο cast του Expendables 3.

Ο Σνάιπς καταδικάστηκε για πρώτη φορά το 2008 σε τρία χρόνια φυλάκιση για αδυναμία πληρωμής φόρων για το διάστημα 1999-2004 (μέσα στο οποίο κέρδισε 37 εκ. δολάρια). Μετά όμως από συνεχόμενες εφέσεις και αιτήσεις για αναβολή, κατάφερε να καθυστερήσει το να μπει στην φυλακή μέχρι το 2010.

Μετά από δυο γεμάτα χρόνια το υπουργείο δικαιοσύνης αποφάσισε ότι είναι Οκ να επιστρέψει στο σπίτι του στην Νέα Υόρκη προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Ο -50χρονος πλέον- Σνάιπς, πάντως, που ανήκει σε μια ομάδα που αμφισβητεί το δικαίωμα της κυβέρνησης να μαζεύει φόρους, συνεχίζει να επιμένει πως έγινε στόχος εξαιτίας της φήμης του.

Σύμφωνα με φήμες, ο Σταλόνε του έχει ήδη προτείνει να συμμετέχει στο cast του Expendables 3, ενώ σε λίγες εβδομάδες κυκλοφορεί και η τελευταία ταινία που είχε γυρίσει πριν μπει στην φυλακή, το Gallowwalkers, σχετικά με έναν καταραμένο πιστολά, τα θύματα του οποίου επιστρέφουν στη ζωή ως ζόμπι.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ