2013-04-09 20:00:07
Φωτογραφία για ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ : ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ
Ολυμπιακός και Εθνικός κοντράρονται στην Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη (10/04, 20:00) στο τρίτο ματς για τα ημιτελικά των play offs της Α1 βόλεϊ των ανδρών, με τους ερυθρόλευκους να προηγούνται στη σειρά με 2-0.

Οι ερυθρόλευκοι απέχουν μία νίκη από τους τελικούς του πρωταθλήματος, ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στην τελική φάση.

Αν η ακριτική ομάδα νικήσει τότε θα διεξαχθεί και τέταρτο παιχνίδι επίσης στην Αλεξανδρούπολη την Πέμπτη. Το εισιτήριο παίρνει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες.

Στην πόλη του Έβρου έχει σημάνει συναγερμός και όλη η... πόλη θέλει να παρακολουθήσει την αναμέτρηση που για τον Εθνικό έχει ιστορικό χαρακτήρα, αφού είναι η πρώτη φορά που παίζει ημιτελικούς play offs, 30 χρόνια μετά την 4η θέση της περιόδου 1982-83 που ήταν και η καλύτερη όλων των εποχών. Η διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός ανακοίνωσε πως λόγω της τεράστιας ζήτησης που υπάρχει στα εισιτήρια του αγώνα δεν θα δοθούν εισιτήρια σε οπαδούς του Ολυμπιακού.


Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή του Εθνικού Σάκη Μουστακίδη: «Ηρθε η ώρα μας. Θα δώσουμε έναν ιστορικό αγώνα για την ομάδα και τον σύλλογο. Πρώτα απ΄ όλα θέλω να το ευχαριστηθούν οι παίκτες μου. Νιώθω πως έχουν συνειδητοποιήσει τη μεγάλη σημασία και την επιτακτική ανάγκη να πάρουν μία νίκη επί του Ολυμπιακού. Θα μας βοηθήσει ως ομάδα και ως σύλλογο και θα δώσει χαρά στον κόσμο μας που περίμενε χρόνια αυτόν τον αγώνα. 

Αν πάρουμε μία νίκη πολλά θα αλλάξουν. Η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία μας θα ανέβουν στα ύψη και θα μπούμε με άλλο αέρα στον τέταρτο αγώνα την Πέμπτη. Σέβομαι τον Ολυμπιακό και αναγνωρίζουμε πως είναι το φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση στον τελικό αλλά και για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό δε σημαίνει πως θα παίξουμε με ηττοπάθεια. Ελπίζω να παίξουμε σωστά την τακτική μας, να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας και να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στα τελειώματα των σετ στους δύο πρώτους ημιτελικούς στου Ρέντη».

Αγωνιστικά, το συγκρότημα του Σάκη Μουστακίδη δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ