2013-04-09 18:01:03
Φωτογραφία για ΧΑΪΝΣ : Η ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΚΛΕΙΔΙ» ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣ
Ο Κάιλ Χάινς παραδέχτηκε πως περιμένει μια πολύ δύσκολη σειρά με την Αναντολού Εφές και για να φτάσει ο Ολυμπιακός στο Fina Four του Λονδίνου θα πρέπει να παίξει σπουδαία άμυνα.

Ο Αμερικανός σέντερ των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης μίλησε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας μπάλας της Ευρωλίγκας.

Ο Χάινς δήλωσε πως «όταν σκεφτόμαστε το μπάσκετ στις ΗΠΑ και ειδικά στο υψηλό επίπεδο σκεφτόμαστε τη Spalding. Τώρα έχουμε μια συνεργασία της Spalding με την Ευρωλίγκα. Βλέπουμε παντού μπάλες της Ευρωλίγκας, είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε με μια τέτοια μπάλα και εύχομαι να φέρει πολλές νίκες στην ομάδα μας. Η Spalding δημιουργεί προϊόντα υψηλής ποιότητας και η Ευρωλίγκα συνεργάζονται με τη Spalding και αυτό είναι το καλύτερο.

Σίγουρα είναι μια πολύ ωραία μπάλα, για την Ευρωλίγκα είναι κάτι σημαντικό. Τώρα βλέπουμε μια μπάλα που εκπροσωπεί την Ευρωλίγκα και αυτό είναι ωραίο, δηλαδή όποιος σκέφτεται τη μπάλα να τη συνδυάζει με τη διοργάνωση. Είναι πιο εύκολο να τη χειριστείς, παίζουμε τις τελευταίες 5-6 μέρες, αλλά είναι σαν να την έχουμε καιρό μαζί μας. Ελπίζω να μας φέρει γούρι»


Ο Αμερικανός σέντερ των ερυθρόλευκων μίλησε και για το ματς με την Εφές, λέγοντας: «Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού, αυτό θα είναι το πιο σημαντικό. Αν παίξουμε όπως με την Χίμκι, με ενέργεια και βγάλουμε όλο μας το «είναι» στην άμυνα, τότε θα παίξουμε καλά. Δεν νομίζω πως τα δύο προηγούμενα ματς που παίξαμε μαζί τους θα επηρεάσουν τη σειρά.

Έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε και έχουμε δώσει πολλά ματς. Πλέον μιλάμε για κάτι καινούργιο. Είναι μια ομάδα εξαιρετική, έχουν καλούς ψηλούς, καλούς γκαρντ και θα έρθουν να κάνουν το παιχνίδι τους. Ούτε εμείς, ούτε εκείνοι θεωρώ πως θα σκέφτονται και οι δύο τα προηγούμενα ματς. Θα είναι σκληρή και ανταγωνιστική σειρά για εμένα. Κατά τη γνώμη μου το πόσο καλή και ποιοτική θα είναι η άμυνα μας επάνω στους γκαρντ τους θα είναι το κλειδί στη σειρά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ