2013-04-09 05:51:57
Φωτογραφία για Η Οδύσσεια του... κυνηγημένου Φάμπρι [Video]
Ο Φάμπρι μπορεί να μην έφυγε σαν κυνηγημένος από τον Παναθηναϊκό αλλά θέλησε να περάσει την δική του Οδύσσεια κατά την επιστροφή του από την Ελλάδα στην Ισπανία και μάλιστα την μοιράστηκε με τους Ισπανούς δημοσιογράφους.

Ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό πήρε την απόφαση να αναχωρήσει οδικώς για την πατρίδα του. Μια απόφαση που παραξένεψε αρκετό κόσμο καθώς η διαδρομή Ελλάδα-Ισπανία είναι αρκετά μακρινή και χρειάζονται πάρα πολλές μέρες για να διανύσεις αυτή την απόσταση.

Από ότι φάνηκε όμως και οι Ισπανοί συνάδελφοι παραξενεύτηκαν με την κίνηση αυτή του Φάμπρι για αυτό και με το που έφτασε στην Ισπανία θέλησαν να συνομιλήσουν μαζί του και να τον ρωτήσουν γιατί προέβη σε αυτή την κίνηση.

"Όταν ήρθα σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την λύση του συμβολαίου αποφάσισα να γυρίσω πίσω οδικώς για να γίνω καλύτερος σαν άνθρωπος. Για να γνωρίσω καλύτερα τον κόσμο και για να περάσω την προσωπική μου Οδύσσεια", ανέφερε αρχικά ο Φάμπρι δείχνοντας ότι αυτούς τους λίγους μήνες που έμεινε στην Ελλάδα επηρεάστηκε από την Ελληνική μυθολογία.


Το ρεπορτάζ της "Marca" αναφέρει μάλιστα: "Ο Φάμπρι είχε μπροστά του 2000 χιλιόμετρα, τέσσερις μέρες και τέσσερις χώρες να διανύσει. Από την Πάτρα στην Ανκόνα, από εκεί μέσω Πάρμα στο Μονακό και έφτασε στην Ισπανία".

Ο Ισπανός τεχνικός δίνει την δική του εξήγηση γιατί ταξίδεψε οδικώς και πόσο τον βοήθησε: "Ταξιδεύοντας μόνος μου είχα την ευκαιρία να σκεφτώ, να δω πράγματα. Μέσα στο πλοίο περνώντας στην Ιταλία ξεκουράστηκα ψυχολογικά".

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε και για τον λόγο που αποχώρησε από το Τριφύλλι υποστηρίζοντας: "Ο λόγος που με έδιωξαν ήταν ότι δεν τους άρεσαν οι δηλώσεις που έκανα μετά την ήττα από τον Πλατανιά". Σε εκείνο το σημείο μάλιστα δείχνει απόσπασμα από την συνέντευξη Τύπου με τον Φάμπρι να λέει: "Δεν τρέχει αίμα στις φλέβες των παικτών μου και δεν έχουν τα "καρύδια" που πρέπει".

Ο Φάμπρι αναφέρθηκε και στην παρουσία του στην Ελλάδα και στο πόσο όμορφα πέρασε τους μήνες που έζησε στη χώρα μας λέγοντας: "Ανακάλυψα εδώ πέρα όλα τα νησιά, την Κέρκυρα, την Κρήτη ένα ηλιοβασίλεμα στις 7.00 το απόγευμα. Έμαθα και μερικές λέξεις όπως το καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα".

Ο πρώην τεχνικός των πράσινων τώρα αποκάλυψε πως όλο αυτό το διάστημα που βρισκόταν στην Ελλάδα παρανόμησε καθώς κυκλοφορούσε δίχως δίπλα: "Είχα ξεχάσει στην Ισπανία το δίπλωμα μου όλο τον καιρό που ήμουν στην Ελλάδα κυκλοφορούσα χωρίς δίπλωμα, αν με έπιαναν μπορεί και να με έβαζαν φυλακή".

Το μίνι αφιέρωμα της "Marca" κλείνει με τον Ισπανό ρεπόρτερ να λέει: "Ευτυχώς για τον ίδιο η Οδύσσεια του έλαβε αίσιο τέλος".
sport24.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ