2013-04-09 05:27:04
Φωτογραφία για Συμφωνία «μαμούθ» για Γιουνάιτεντ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να τινάξει ξανά τη μπάνκα στον «αέρα», βάζοντας ένα «τρελό» πόσο στα ταμεία της, καθώς ότι αφορά το όνομά της πουλάει! Όπως έγινε γνωστό, η αγγλική ομάδα πωλεί το δικαίωμα χρήσης του ονόματός της στο αθλητικό κέντρο της και ετοιμάζεται να εισπράξει 120 εκ. στερλίνες (141 εκ. ευρώ) για τα προσεχή οκτώ έτη.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι έτοιμοι για ακόμη ένα μεγάλο εμπορικό «χτύπημα», παραχωρώντας το δικαίωμα στην εταιρεία AON να δώσει έως το 2021 το όνομά της το αθλητικό κέντρο του Κάρινγκτον, την εγκατάσταση στην οποία φιλοξενούνται οι προπονήσεις της ομάδας του Άλεξ Φέργκιουσον, η οποία θα μετονομαστεί σε «προπονητικό συγκρότημα ΑΟΝ». Η συμφωνία επεκτείνει τη συνεργασία μεταξύ του συλλόγου και της αμερικανικής ασφαλιστικής εταιρείας, της οποίας το λογότυπο ήδη εμφανίζεται στις φανέλες της ομάδας.

Σύμφωνα με το νέο deal, που θα τεθεί σε ισχύ από τον Ιούλιο, το όνομα της εταιρείας θα εμφανίζεται επίσης στον τεχνικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στην προπόνηση, ενώ θα συνοδεύει τη Γιουνάιτεντ στις προωθητικές περιοδείες που πραγματοποιεί στο εξωτερικό, εκκινώντας από εκείνη της Ασίας το φετινό καλοκαίρι.


Οι φίλοι των «μπέμπηδων», πάντως, φοβούνται ότι το εγχείρημα στο Κάρινγκτον μπορεί να λειτουργήσει ως προπομπός για την πώληση των δικαιωμάτων του ονόματος και στο θρυλικό γήπεδο της ομάδας, το «Όλντ Τράφορντ».

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του συλλόγου, Εντ Γούντγουορντ, προσπάθησε να καθησυχάσει τους οπαδούς σχετικά με τις προθέσεις των ιδιοκτητών της ομάδας, της οικογένειας Γκλέιζερς, δηλώνοντας στο BBC ότι «το Όλντ Τράφορντ δεν πωλείται».
naftemporiki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ