2013-04-08 23:24:02
Φωτογραφία για ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ : ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΕΡΙ
Η ΑΕΚ πλήρωσε τις ατυχίες που είχε καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, όπως δήλωσε ο τεχνικός της Ένωσης, Απόστολος Οικονόμου, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την απώλεια του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών, ενώ συμπλήρωσε πως πλέον η ομάδα του πρέπει να κοιτάξει το final four του Κυπέλλου στη Σαντορίνη.

«Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που κατάφερε να μας κερδίσει τρεις φορές σερί και κατέκτησε τον τίτλο. Εμείς πληρώσαμε τις ατυχίες που είχαμε καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, κυρίως με τις ακραίες μας.

Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός σήμερα κέρδισε στις λεπτομέρειες, γιατί θα μπορούσε το τρίτο σετ να είχε γράψει το 2-1 αντί για το 1-2 και τότε μπορεί να μιλούσαμε για ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ο χρόνος, όμως, δεν γυρίζει πίσω, πάει μόνο μπροστά.

Γι' αυτό και πρέπει να κοιτάξουμε την το final four του Κυπέλλου στη Σαντορίνη. Μένουν λίγες ημέρες για να φανεί εάν αυτές οι ήττες και οι απώλειες του τίτλου θα μας πεισμώσουν ή εάν έχει καταστραφεί πλήρως η ψυχολογία μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ