2013-04-08 21:36:21
Φωτογραφία για Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της Ρόμα και της Λάτσιο
Το ντέρμπι της "αιώνιας πόλης" μεταξύ Ρόμα και Λάτσιο ξεκίνησε με άσχημο τρόπο, με 200 οπαδούς των δύο ομάδων να συμμετέχουν σε μεγάλης έκτασης επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί ένας εξ αυτών. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ρόμα και Λάτσιο αναμένεται σε λιγότερο από μία ώρα να δώσουν μεγάλη "μάχη" για τη νίκη στο 173ο ντέρμπι της ιταλικής πρωτεύουσας, ωστόσο μερίδα σκληροπυρηνικών οπαδών των δύο ομάδων ξεκίνησαν τη δική τους μάχη αρκετή ώρα νωρίτερα.

Το απόγευμα λοιπόν ξέσπασαν επεισόδια στην περιοχή Ponte Milvio όταν μία ομάδα οπαδών της Λάτσιο επιτέθηκαν σε τιφόζι της Ρόμα που είχαν παρκάρει σε εκείνο το μέρος τα αμάξια τους, με τον απολογισμό να είναι θλιβερός.

Ένας οπαδός μαχαιρώθηκε και ένας ακόμα τραυματίστηκε στα πόδια, ενώ προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να χωρίσει τις αντιμαχόμενες παρατάξεις.

Λίγο αργότερα πάντως το σκηνικό τρόμου μεταφέρθηκε σε πάρκινγκ κοντά στο "Ολίμπικο", ενώ ομάδα από χούλιγκανς επιτέθηκαν σε ασθενοφόρο (είχε κληθεί για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες) με ρόπαλα, πέτρες και φωτοβολίδες.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πολύ... «λίγη» η ΑΕΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πολύ... «λίγη» η ΑΕΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ