2013-04-08 21:35:28
Φωτογραφία για Πολύ... «λίγη» η ΑΕΚ
Όσα είδαμε στα 90 λεπτά του αγώνα των Ζωσιμάδων επιβεβαίωσαν όσα γνωρίζαμε από πριν. Ότι δηλαδή ο ΠΑΣ είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ, με ανώτερη οργάνωση παιχνιδιού, καθαρή σκέψη και επιθετικό προσανατολισμό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε τη σύγχυση που υπάρχει στο αγωνιστικό της πλάνο, οι λύσεις στις απουσίες των Φούντα, Κορδέρο δεν βρέθηκαν ποτέ και το 2-0 ήταν επιεικές και αξιοπρεπές με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε στην αναμέτρηση ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Όταν μια ομάδα έχει μια ευκαιρία από ένα σουτ σε ολόκληρο αγώνα, τότε δεν μπορεί να βασιστεί πουθενά για να πάρει θετικό αποτέλεσμα, παρά μόνο στην τύχη. Η ΑΕΚ απογοήτευσε, ο ΠΑΣ εντυπωσίασε και με πρωταγωνιστή τον Κοροβέση έφτασε στα γκολ από το πρώτο ημίχρονο.

Ο επιθετικός του "Άγιαξ" σκόραρε στο 35' με κοντινό πλασέ έπειτα από αναμπουμπούλα στη μικρή περιοχή της ΑΕΚ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα (39') με ωραία μπαλιά με το αριστερό πόδι "τρύπησε" την άμυνα της Ένωσης και ο Γεωργίου νίκησε σε τετ α τετ τον Κωνσταντόπουλο.


Το 2-0 και κυρίως η εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΣ σκόρπισε ενθουσιασμό στις κερκίδες του γηπέδου με τους οπαδούς της ομάδας να φωνάζουν: "Άγιαξ ζούμε, Ευρώπη να σε δούμε!"

MVP

Ο Νίκος Κοροβέσης σκόραρε το πρώτο γκολ, δημιούργησε το δεύτερο και ήταν ο κινητήριος μοχλός της επίθεσης του ΠΑΣ.

Κλειδί αγώνα

Ο ΠΑΣ κατάφερε και σκόραρε στο διάστημα της κυριαρχίας του. Όταν η ομάδα άρχισε να ανεβάζει ταχύτητα ήρθαν και τα γκολ και από εκεί και πέρα όλα απλοποιήθηκαν.

Αδύναμος κρίκος

Ποιον να πρωτοδιαλέξεις... Θα μπορούσε να μπει η πλειονότητα της ενδεκάδας της ΑΕΚ. Οι δηλώσεις του Λίνεν ότι έπαιζε με λιγότερους από έντεκα παίκτες, δείχνουν ότι αυτό το σχόλιο δεν είναι υπερβολικό.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Γεωργίου, Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης, Ιλιτς.

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος (Αραμπατζής 75'), Τσουκαλάς, Τσούπρος, Κουτρουμπής, Τσουμάγκας (Φουρτάδο 46'), Μητρόπουλος, Φέτσης (Β. Βλάχος 46'), Πετρόπουλος, Ρίκκα, Γκερέιρο, Καραλής.

Πηγή: contra.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ