2013-04-08 15:00:08
Φωτογραφία για Η Mega Motors συνεχίζει την επιτυχημένη καμπάνια της έως τέλος Μαϊου σε συνδυασμό με το  πρόγραμμα Mega Care Plus για αγορά Corsa Diesel ή Astra Diesel
Η Mega Motors Eπίσημος Διανομέας και Επισκευαστής Opel με 20 χρόνια εμπειρία, συνεχίζει την επιτυχημένη καμπάνια για όσους ενδιαφερθούν να αποκτήσουν το νέο τους Corsa Diesel ή Astra Diesel Το δύο επιτυχημένα μοντέλα με τους πιο ισχυρούς κινητήρες Siesel της αγοράς και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας αποτελούν την καλύτερη επιλογή για αυτοκίνητο πόλης με ισχυρό χαρακτήρα και δυναμικό προφίλ.

Η Mega Motors για όλες τις παραγγελίες που αφορούν Corsa diesel ή Astra Diesel προσφέρει ονομαστικό εκπτωτικό κουπόνι αξίας 3.000 € και 2.800 € αντίστοιχα. Στην αξία του κουπονιού συμπεριλαμβάνετε το όφελος απόσυρσης ακόμη κι αν ο υποψήφιος αγοραστής δεν διαθέτει.

Σε συνδυασμό με ένα καινοτόμο πρόγραμμα Mega Care Plus πλήρους εγγύησης για 6 χρόνια το οποίο προσφέρεται δωρεάν μόνο από την Mega Motors για όλες τις νέες παραγγελίες η αγορά γίνεται ακόμα πιο ελκυστική αν αναλογισθεί κανείς ότι το κόστος προσφοράς ενός τέτοιου προγράμματος είναι ανεκτίμητο.

Η συγκεκριμένη προσφορά αποτελεί μοναδικό προνόμιο της Mega Motors αφού είναι ο μόνος διανομέας που προσφέρει το πρόγραμμα Mega Care Plus.

Αναζητήστε το κουπόνι της προσφοράς δημιουργώντας το δικό σας Corsa ή Astra μέσα από τον διαμορφωτή οχημάτων (www.megamotors.gr/opel-configurator/) στην σελίδα της Mega Motors και ετοιμαστείτε να απολαύσετε το νέο σας Opel. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ