2013-04-08 11:04:46
Φωτογραφία για Eίχα τρελάνει τον εξομολόγο μου, του έλεγα, ότι έχω ερωτική σχέση με τη θεία μου,ότι έχω βάλει χέρι στο κοριτσάκι της χήρας απέναντι…
Είναι ηθοποιός, συγγραφέας και με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real life και στον δημοσιογράφο Μάνο Τσιλιμιδή, μίλησε μεταξύ άλλων για την παιδική του ηλικία, την εξαπάτηση, το χρήμα, την κρίση. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Τζούμα που με αφοπλιστική ειλικρίνεια μιλάει για τη δική του πραγματικότητα.

-Υπάρχει ένα χαρακτηριστικό της παιδικής σας ηλικίας, που το διατηρείτε έως σήμερα;

“Την εξαπάτηση…Έχεις ακούσει να λένε πόσο αθώα είναι η παιδική ηλικία. Εγώ λέω ότι τα παιδικά χρόνια δεν έπρεπε να λέγονται ‘της αθωότητας’ αλλά ‘της εξαπάτησης’. Εμάς μας εξαπατούσαν οι μεγάλοι, το κράτος, το σχολείο, το σύστημα, το κατηχητικό, ο στρατός. Τους εξαπατούσαμε κι εμείς, όμως, για να περάσουμε καλά, να κλέψουμε κάνα φράγκο από την τσέπη του μπαμπά, ή να στριμώξουμε επάνω στο παιχνίδι και στο κρυφτό, κανένα ωραίο συνομήλικο κορμάκι-κοριτσιού ή αγοριού, αδιάφορο…Στους δικούς μου δεν μιλούσα για όλα αυτά, αλλά τον εξομολόγο τον είχα τρελάνει
. Του εξιστορούσα δεκάδες ψεύτικα αμαρτήματα, για να …ψηλώνω τον εαυτό μου και να φαίνομαι στα μάτια του μεγαλειώδης έτσι νόμιζα. Ήμουν ο μικρός που βιάζεται να μεγαλώσει και προσποιείται ότι έχει σχέση ερωτική με τη θεία του, ότι κλέβει τους γείτονες, ότι έχει βάλει χέρι στο κοριτσάκι της χήρας που ζει απέναντι, ότι τις νύχτες την κοπανάει από το σπίτι μπαινοβγαίνοντας από το παράθυρο…Κατάλαβα από νωρίς ότι η μοίρα μου είναι να προσποιούμαι”.

-Ποιο είναι το δυσκολότερο σημείο της ζωής σας σήμερα;

“Θα ήθελα να είχα ασχοληθεί λίγο περισσότερο με το χρήμα. Και σ΄αυτή τη ζόρικη στιγμή, αντί να είμαι ένας υπερήφανος νεόπτωχος, να ήμουν ένας γαλαντόμος πλούσιος. Να βοηθάω, να ταξιδεύω, και να είμαι ελπίδα φωτός, για φίλες που ζουν σε ένδεια…Δυστυχώς αυτά δεν μπορούν να μου συμβούν, οπότε καταναλώνομαι στα λόγια. Και κάνω εκπομπές που, κατά τη γνώμη μου, φροντίζουν να γίνεται η ζωή πιο υποφερτή”.

-Το κακό προειδοποιεί πριν έρθει ή μας βρίσκει πάντα απροετοίμαστους;

“Σήμερα είναι πολύ καλύτερα μεταμφιεσμένο. Δεν ξέρεις τι ακριβώς υπάρχει πίσω από αυτό που βλέπεις…Δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν, και είναι όλοι εναντίον όλων. Το άγνωστο μας έχει περικυκλώσει οριστικά. Και εγώ είμαι ένας ακόμη, που δεν μπορεί να έχει ακριβή προσδιορισμό της πραγματικότητας…Οι άνθρωποι νιώθουν, αμήχανοι, μετέωροι, ίσως και τρομοκρατημένοι. όμως οι πόλεμοι ακόμα και οικονομικοί, έχουν ένα τέλος και προτείνω, να οπλιστούμε με την απάθεια ενός ιστορικού και να μην ιδρώνει τι αυτί μας εύκολα”.

Αυτά αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Πηγή: entertv
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ