2013-04-07 23:23:28
Φωτογραφία για «Άλωσε» την Τρίπολη η Ξάνθη
Με γκολ του Φλίσκα στο 17ο λεπτό η Ξάνθη επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης, στο «Θ. Κολοκοτρώνης», σε παιχνίδι για την 28η αγωνιστική της Super League. Με τη νίκη οι ακρίτες μπήκαν δυνατά στη μάχη για την κατάληψη της 5ης θέσεις που οδηγεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. 

Η Ξάνθη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 15΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί, όταν, μετά από ασίστ του Μαρσελίνιο, ο Μαρίν μόνος του απέναντι στον Μπαντή πλάσαρε άουτ. Η ανωτερότητα των «ακριτών» επιβραβεύθηκε δύο λεπτά αργότερα, με τον Φλίσκα να σκοράρει με πλασέ μετά από ατομική προσπάθεια.

Ο Σάκης Τσιώλης έκανε δύο αλλαγές με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με σκοπό να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, βάζοντας Το κατάφερε ο τεχνικός του Αστέρα, καθώς οι γηπεδούχοι μπήκαν με σκοπό να πιέσουν για να φτάσουν γρήγορα στην ισοφάριση και στα πρώτα 15 λεπτά είχαν δύο καλές στιγμές για να σκοράρουν με τους Ράγιος και Περόνε. Στο 68΄ μετά από σέντρα του Κοντοέ, ο Περόνε έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα βρήκε στους αμυντικούς της Ξάνθης κι απομακρύνθηκε.


Η τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 90΄ με την κεφαλιά του Περόνε να «αγγίζει» το οριζόντιο δοκάρι και να περνάει άουτ, ενώ ο Αστέρας τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ράγιος με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη 0-1 (Nova 3)

Γκολ: 17' Φλίσκας

Κίτρινες κάρτες: Μπαρτολίνι, Ουσέρο - Λοντίγκιν, Βάλλας

Κόκκινες κάρτες: 90'+5' Ράγιος

Διαιτητής: Γ. Δασκαλόπουλος

Βοηθοί: Χ. Μπαλτάς, Γ. Σταυρουλάκης 

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτονίνι, Σανκαρέ, Κοντοές, Φραγκουλάκης (46' Περόνε), Ουσέρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Αλβάρες (46' Ναβάρο), Λέντσε (66' Καλαντζής).

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Γούτας, Βάλλας, Παΐτο, Φλίσκας, Ντιέ (61' Πρίττας), Μαρίν, Μαρσελίνιο (75' Πλατέλλας), Ντάνι, Σολτάνι.

Ανδρέας Αθανασούλης
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ