2013-04-07 22:06:39
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ... ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΟ «ΑΝΤΙΟ» ΣΕ PLAY OFFS ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!
Ταφόπλακα στις τελευταίες ελπίδες του Παναθηναϊκού να μπει στην πεντάδα και να κερδίσει την ευρωπαϊκή του συμμετοχή μπήκε μετά την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία του με τον Πανιώνιο.

Πλέον οι "πράσινοι" χρειάζονται ένα ποδοσφαιρικό... θαύμα για να καταλάβουν την πέμπτη θέση. Άλλωστε μετά τη νίκη της Ξάνθης και την ισοπαλία τους με τον Πανιώνιο είναι πλέον έβδομοι! Κατά πως φαίνεται αυτή θα είναι η δεύτερη χρονιά μετά το 1997 που ο Παναθηναϊκός θα μείνει εκτός Ευρώπης Ζεσουάλδο Φερέιρα, Χουάν Ρότσα, Φάμπρι Γκονζάλεθ και τώρα Γιάννης Βονόρτας... Ο τέταρτος προπονητής για τον φετινό Παναθηναϊκό έκανε ντεμπούτο απόψε κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά και πάλι δεν έφερε την... Άνοιξη!

Λογικό και επόμενο ο κόσμος να... κράξει στο φινάλε και να ζητήσει από τους παίκτες να πετάξουν τις φανέλες!

Αυτή τη φορά δεν θα σας πούμε ποιος... φταίει! Δείτε τι λένε τα "πράσινα" ΜΜΕ για την καινούρια γκέλα (είναι "αμέτρητες" πλέον) του Παναθηναϊκού από τον αδιάφορο και σωμένο Πανιώνιο. Άραγε που πήγε ο... Ευρω-παίος OEO;


leoforos.gr:

Χαιρέτησε τα play off

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τον Πανιώνο, καθώς ο Γιαννακόπουλος έπιανε τα... άπιαστα και πλέον μόνο με θαύμα θα βγει Ευρώπη.

prasinanea.gr:

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 0-0

Ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος στο ματς με τον Πανιώνιο είχε 36 τελικές φάσεις με 22 εντός της εστίας και 23 κόρνερ αλλά δεν μπόρεσε να σημειώσει έστω ένα γκολ που θα του έδινε τη νίκη και το σημαντικό τρίποντο και ουσιαστικά είπε αντίο στα πλέι οφ.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ