2013-04-07 20:17:08
Φωτογραφία για Αίγιο: Σενεγαλέζος «ψώνιζε» είδη μαναβικής με πλαστά 20ευρα
Στη…φάκα της Ασφάλειας Αιγίου «έπεσε» 30χρονος Σενεγαλέζος, ο οποίος επανειλημμένα «ψώνιζε» είδη μαναβικής με πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, από ηλικιωμένη πωλήτρια στη λαϊκή αγορά του Αιγίου.

Συγκεκριμένα ο Σενεγαλέζος, που είχε έρθει από την Αθήνα με κάμποσα πλαστά χαρτονομίσματα επάνω του, βρήκε εύκολο θύμα για να τα πλασάρει μια γριούλα που είχε πάγκο με είδη μαναβικής στη λαϊκή αγορά του Αιγίου που γίνεται κάθε Σάββατο. Πότε παίρνοντας λίγα μήλα, πότε κάποια άλλα φρούτα, κάνοντας λογαριασμό γύρω στα 2 με 3 ευρώ τη φορά, κατάφερε και «πάσαρε» στην ηλικιωμένη, εννέα! πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.

Άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, «τσάκωσαν» το μεσημέρι του Σαββάτου τον 30χρονο, βρίσκοντας επάνω του άλλα δύο πλαστά 20ευρα, τα οποία δεν πρόλαβε να «σπρώξει». Ο Σενεγαλέζος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου ενώ η Ασφάλεια Αιγίου συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαιτέρα προσεκτικοί με τις συναλλαγές τους, καθώς έχουν αυξηθεί τα κρούσματα πλαστών χαρτονομισμάτων στην περιοχή.

Πηγή: aigialeianews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ