2013-04-07 03:38:03
Φωτογραφία για Όλα για χάρη του...
Ο Καναδός pop star Justin Bieber έχει ξεκινήσει ήδη την περιοδεία του ανά τον κόσμο προκειμένου να παρουσιάσει τα... καινούργια του τραγούδια αλλά και για να τον απολαύσουν από κοντά οι θαυμαστές του.

Αυτό τον μήνα θα δώσει τρεις συναυλίες στο Oslo, με πρώτη αυτή στις 16 Απριλίου. Τα εισιτήρια για τις τρεις αυτές συναυλίες έχουν ήδη εξαντληθεί και η αστυνομία της νορβηγικής πρωτεύουσας έχει αρχίσει τις προετοιμασίες για το κύμα των θαυμαστών που αναμένεται να κατακλύσει την πόλη.

Μάλιστα, ορισμένα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Νορβηγία αποφάσισαν να αλλάξουν τις ημερομηνίες των εξετάσεων, για να επιτρέψουν στους μαθητές τους να παρευρεθούν στις συναυλίες του Justin Bieber!

Ενδεικτικό είναι ότι πάνω από 100 μαθητές ζήτησαν άδεια να απουσιάσουν επειδή είχαν αγοράσει εισιτήρια για μία από τις τρεις προγραμματισμένες συναυλίες που θα δώσει ο 19χρονος τραγουδιστής.

Ο Justin Bieber με το έμαθε τα νέα έσπευσε να δημοσιεύσει ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Μου αρέσει αυτό. Τα σχολεία στην Νορβηγία μεταθέτουν τις εξετάσεις ώστε οι μαθητές να μπορέσουν να πάνε στην συναυλία του Justin Bieber». Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ