2013-04-06 10:47:53
Φωτογραφία για Το DNA θα «ζωντανέψει» την Αννούλα; - Συγκλονιστικές εξελίξεις στο Φως στο Τούνελ μετά από 32 χρόνια!
Δύο κοπέλες στη σημερινή ηλικία της Αννούλας περιμένουν το DNA αφού εντόπισαν κοινά στοιχεία με το αγνοούμενο κοριτσάκι της Μάνης.

Η εξέλιξη αυτή κατά τη διάρκεια της εκπομπής σόκαρε την οικογένεια της 34χρονης σήμερα Αννούλας, που απήχθη στις 19 Αυγούστου 1981 από την παραλία Αγιά, στο Σκουτάρι της Μάνης.

Εντυπωσιακά θεώρησε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες που έστειλαν οι συγκεκριμένες κοπέλες στο διαδίκτυο και ο Αλέν Ρεμύ, ο διάσημος ερευνητής του Βελγίου, που βρισκόταν στο στούντιο του «Τούνελ».

Ο προϊστάμενος του τμήματος εξαφανίσεων ατόμων της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας του Βελγίου με εμπειρία στις εξαφανίσεις κυρίων παιδιών, πραγματοποίησε στην Αθήνα εκπαιδευτικό σεμινάριο. Σ’ αυτό πήραν μέρος, εκπρόσωποι των Αρχών για την άμεση αντιμετώπιση μιας εξαφάνισης που μπορεί να είναι και δολοφονία.

Με αφορμή την παρουσία του στην Ελλάδα το «Τούνελ» άνοιξε το φάκελο της πρώτης απαγωγής παιδιού στην περιοχή της Μάνης.


Το χρονικό της απαγωγής Όταν η μητέρα αναζήτησε για το μεσημεριανό φαγητό το κοριτσάκι, αυτό ήταν άφαντο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες λουόμενων η μικρούλα κατευθύνθηκε προς το σημείο που βρίσκονταν τροχόσπιτα παραθεριστών. ‘Ίχνη από τροχούς αυτοκινήτου αλλά και πατημασιές παιδιού που βρέθηκαν κοντά στη βρύση, οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι έπεσε θύμα απαγωγής.

Οι έρευνες από δύτες, στην παραλία και τις σπηλιές, δεν έφεραν αποτέλεσμα. Ομάδες ειδικών με εκπαιδευμένα σκυλιά χτένισαν την περιοχή χωρίς να βρουν ίχνος του μικρού κοριτσιού.

Ήταν η πρώτη φορά στην Ελλάδα που η είδηση απαγωγής παιδιού, έβλεπε το φως της δημοσιότητας.

Λίγες μέρες μετά την αρπαγή της μικρής, η οικογένεια της έλαβε ένα ανώνυμο γράμμα από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Μια Ελληνίδα μετανάστρια με το όνομα Λευκή, ισχυριζόταν ότι μια ψηλή ξανθιά γυναίκα γύρω στα 50, είχε απαγάγει την Αννούλα και βρισκόταν στην ίδια περιοχή.

Μετά από λίγο καιρό μία άλλη γυναίκα με την ίδια περιγραφή που ζούσε στην Γερμανία και τις μέρες της απαγωγής παραθέριζε στη Μάνη, έστειλε ένα άλλο γράμμα στην οικογένεια, ρωτώντας για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η γυναίκα αυτή αναζητήθηκε τόσο από την Ελληνική Αστυνομία όσο και από την Ιντερπόλ, αλλά δεν βρέθηκε. Εντοπίστηκε χρόνια αργότερα από την Αγγελική Νικολούλη που ταξίδεψε για το λόγο αυτό στη Γερμανία.

Η γυναίκα αυτή ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σχέση με την εξαφάνιση και δεν προέκυψε κάτι σχετικό και από την έρευνα της Αστυνομίας.

Ανάλογη ήταν και η στάση της Λευκής, της γυναίκας που φέρεται να έγραψε την πρώτη επιστολή και που εντόπισε το «Τούνελ».

Το 2007 ο πατέρας της Αννούλας, ο Αναστάσιος Τριανταφυλλίδης πέθανε χωρίς ποτέ να πάρει απαντήσεις για την τύχη της κόρης του.

Σήμερα η Αννούλα Τριανταφυλλίδη αν ζει, θα είναι 35 χρόνων.

Τι είπε ο Βέλγος ερευνητής

Σε σχετική ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη, ο Αλέν Ρεμύ αναφέρθηκε στους «τρεις χρυσούς κανόνες».

α) Κάθε υπόθεση είναι διαφορετική και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ρουτίνα.

β) Οι πρώτες 24 ώρες είναι οι κρισιμότερες.

γ) Ποτέ μην λες ποτέ σε μια εξαφάνιση, δηλαδή μην αποκλείεις το παραμικρό. Να χρησιμοποιείς φαντασία και αν δεν γνωρίζεις πως χάθηκε ο αγνοούμενος να ερευνάς πρώτα το χειρότερο σενάριο Πηγή: anikolouli
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ