2013-04-06 08:33:03
Φωτογραφία για Απονομή διπλής πλατίνας για τον Γιάννη Πλούταρχο
Ξεχωριστή ήταν η προχθεσινή βραδιά για τον Γιάννη Πλούταρχο. ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΠΛΗΣ ΠΛΑΤΙΝΑΣ για το νέο cd "ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΗΛΙΟ", που ήδη γνωρίζει τεράστια επιτυχία και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας του,αφού εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί!

Ιδιαίτερα συγκινημένος γι΄αυτή την ανταπόκριση ο κορυφαίος ερμηνευτής κάλεσε επί σκηνής όλους τους συντελεστές της νέας δισκογραφικής δουλειάς και τους ευχαρίστησε με λόγια καρδιάς.

Λίγο αργότερα, ακροατές του Ρυθμού 949, φίλοι και θαυμαστές, απόλαυσαν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη να ερμηνεύει πολλές από τις νέες του επιτυχίες, οι οποίοι δεν σταμάτησαν στιγμή να τον αποθεώνουν.Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, όταν ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Γιάννης Σαββιδάκης ερμηνεύουν μοναδικά ένα υπέροχο τραγούδι "ΤΟ ΒΕΛΟΣ". Στη συνέχεια, ο Γιάννης Πλούταρχος , καλεί στη σκηνή τηνΠέγκυ Ζήνα, με την οποία ξεκινάνε σε λίγες μέρες τις live εμφανίσεις τους στο νυχτερινό κέντρο "ΘΕΑ" και μαζί ερμηνεύουν το "ΔΥΣΤΥΧΩΣ" και "ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ" και όσοι παρευρίσκονται καταλαβαίνουν ότι αυτή θα είναι μια μοναδική συνεργασία! Τον Γιάννη Πλούταρχο τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επώνυμοι και συνάδελφοι, όπως ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Οικονομόπουλος τους οποίους ευχαρίστησε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες τους όπως το "ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤ΄ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ" και το "ΑΚΟΥΣΑ".

Ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει δυναμικά στη νυχτερινή Αθήνα και οι νέες μεγάλες επιτυχίες του θα μας κρατάνε για πολύ καιρό συντροφιά "Κάτω απ΄τον ίδιο Ήλιο". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ