2013-04-05 23:56:10
Φωτογραφία για Θέλει 12 εκ. ευρώ για την αδειοδότηση!
Η επιτροπή αδειδότησης της ΕΠΟ ενημέρωσε την ΑΕΚ ότι χρειάζονται 12 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει το πιστοποιητικό!

Την στιγμή που η ομάδα προσπαθεί να διασφαλίσει την παραμονή της, έχει στην συνέχεια να δώσει μια ακόμα μεγάλη... μάχη, που δεν είναι άλλη από την αδειοδότηση.

Με επίσημη ενημέρωσή της, η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ ενημέρωσε την ΠΑΕ ΑΕΚ ότι θα χρειαστεί το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ για να μπορέσει να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Superleague.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ κατέθεσε τον φάκελό της στο τέλος Μαρτίου και δέχθηκε απαντητικό έγγραφο, στο οποίο της αναφέρονται οι ελλείψεις που παρουσιάζει ο φάκελός της, έπειτα από την πρώτη εξέταση.

Το σημαντικότερο πρόβλημα έχει να κάνει με τα κεφάλαιά της, τα οποία είναι μικρότερα από τις ζημιές της και για το λόγο αυτό πρέπει να μπουν κεφάλαια 12 εκατομμυρίων ευρώ.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο έγγραφο που στάλθηκε στην ΑΕΚ, αναφέρεται ότι αυτά τα χρήματα θα πρέπει είτε να έχουν ήδη μπει μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου μέχρι την εξέταση του φακέλου της ΠΑΕ από την επιτροπή, είτε να τις παρουσιαστούν από την διοίκηση σε εγγυητική Τραπέζης, με την δέσμευση να ακολουθήσει άμεσα αύξηση ΜΚ που θα «διορθώσει» την οικονομική θέση της εταιρείας.

Στην ΠΑΕ εκτιμούν ότι ίσως ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους θα είναι αρκετός και πως θα μπορέσει μέχρι τότε να έχει βρει λύση, αφού η ανακοίνωση για τις αδειοδοτήσεις αναμένεται στις αρχές Ιουνίου, όταν ολοκληρωθούν τα πλέι οφ.

Το γεγονός αυτό κάνει επιτακτική την ανάγκη εισόδου ενός επενδυτή, ο οποίος θα μπορέσει να καλύψει αυτό το ποσό και η επιτροπή να ανάψει το "πράσινο φως". Όπως και να 'χει, η ΑΕΚ ξεκινάει μια... κούρσα, ώστε να μπορέσει να βρει τις απαιτούμενες λύσεις και να ξεφύγει και απ' αυτό τον σκόπελο.
woop
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ