2013-04-05 22:16:20
Φωτογραφία για ΣΤΟΝ... ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΝΤΙΟΓΚΟ!
Ο Λουίς Ντιόγκο έκανε το ντεμπούτο του με τη Πορτουγκέζα, αλλά δεν κατάφερε να συνδέσει τη πρώτη του εμφάνιση με τη βραζιλιάνικη ομάδα, μετά τη θητεία του στον Ολυμπιακό, με επιτυχία, ενώ όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει οι κριτικές από τα ΜΜΕ της Βραζιλίας για την απόδοσή του ήταν κακές.

Κόντρα στη Ναβιραϊένσε, στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τον 1ο γύρο του Κυπέλλου, δεν υπήρξε σκορ (0-0), με τον Ντιόγκο να μην μπορεί να βρει δίχτυα. Ο 26άχρονος επιθετικός έχασε ευκαιρίες, και σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο ήταν πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Προσπάθησε πάντως...

Τα ρεπορτάζ στον βραζιλιάνικο Τύπο υπογράμμιζαν επίσης πως ο Ντιόγκο ήταν επηρεασμένος από τη μεγάλη αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους.

«Νομίζω ότι ήταν ένα καλό ντεμπούτο για μένα. Είναι ακόμα νωρίς. Το κακό είναι πως ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Πολλοί παίκτες έχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και όσο περνάει ο χρόνος θα γινόμαστε καλύτερη. Υπήρχε και κόπωση από το ταξίδι. Ήμασταν στον δρόμο για δυόμισι ώρες με δρόμο γεμάτο στροφές. Όντως είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, ειδικά στο πρώτο μέρος. Αν είχε μπει ένα γκολ, τότε τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα...», υπογράμμισε ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού Να θυμίσουμε ότι ο Ντιόγκο είχε κάνει δηλώσεις πριν από μερικές μέρες και τόνισε ότι θέλει στην επιστροφή του στη Πορτουγκέζα να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ