2013-04-05 01:51:03
Φωτογραφία για Justin Bieber:«Δεν έχω πολλούς φίλους και δεν εμπιστεύομαι κανέναν»
Ο νεαρός τραγουδιστής, για τον οποίο εκατομμύρια κορίτσια ουρλιάζουν και έχουν αφίσες του στα δωμάτιά τους, Justin Bieber, σε συνέντευξή του... είπε μεταξύ άλλων πως δεν έχει πολλούς φίλους, ενώ δε δίστασε να δηλώσει πως δεν εμπιστεύεται κανέναν!

«Το γεγονός ότι είμαι γνωστός σημαίνει ότι έχω πολύ λίγους ανθρώπους δίπλα μου. Το τηλέφωνό μου δεν χτυπά ποτέ. Έχω μόνο τέσσερα άτομα με τα οποία διατηρώ μια επαφή. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν και ειλικρινά δεν χρειάζομαι μερικούς φίλους για να με κάνουν να νιώθω ευτυχισμένος», είπε ο Bieber, ενώ ξεκαθάρισε πως «οι φίλοι μου δεν με βλέπουν ως Justin Bieber, αλλά απλά ως Justin».

Σχεδόν καθημερινά βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας διάφορα μπλεξίματα που έχει ο Justin, όπως οι καυγάδες με τους γείτονες και με τους φωτογράφους, αλλά και οι καθυστερημένες συναυλίες. Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου υποστήριξε πως «δεν έχω ανάγκη να ασχολούμαι με κάθε δημοσίευμα και κάθε σενάριο που αναφέρεται σε μένα» Πάντως δεν αναφέρθηκε στο δημοσίευμα των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με το οποίο προσπάθησε να φέρει στην Γερμανία παράνομα την μαϊμού του, με το ιδιωτικό του τζετ, την οποία οι αρχές κατάσχεσαν. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ