2013-04-05 01:37:04
Φωτογραφία για Σε Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Άμφισσα και Λαμία ο Τέρενς Κουίκ
από το Γραφείο Τύπου

Τους νομούς Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας, Φωκίδας και Φθιώτιδας θα επισκεφθεί ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ από την Παρασκευή (5/4/2013) έως και τη Δευτέρα (8/4/2013).

Στην Κομοτηνή θα έχει συναντήσεις με το νέο Μητροπολίτη κκ Παντελεήμονα, όπως επίσης και με το Μουφτή Μέτσο Τζαμαλή.

Θα έχει επίσης συνεργασία με Πολιτευτές και μέλη της Συντονιστικής του Κινήματος για την αποτίμηση της εξαιρετικά επιτυχημένης προσυνεδριακής διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Ροδόπης την περασμένη Κυριακή.

Αντίστοιχη αποτίμηση θα γίνει με τους τοπικούς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και στην Ξάνθη, όπου αργά το μεσημέρι έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις και με φορείς του νομού όπως την Ένωση των Κτηνοτρόφων, τους Βενζινοπώλες, αλλά και εκπροσώπους εργαζομένων σε προβληματικές ιδιωτικές εταιρίες.


Το απόγευμα της Παρασκευής ο Τέρενς Κουίκ θα φτάσει στην Καβάλα όπου θα γίνουν οι εξής συναντήσεις:

Στο Τμήμα Διαχείρισης Πληροφοριών του ΤΕΙ Καβάλας για να πάρει μέρος σε συγκέντρωση καθηγητών, φοιτητών αλλά και της Διοίκησης του ΤΕΙ.

Με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ξάνθης

Με εκπροσώπους της ΔΕΥΑΚ

Με απολυμένους ΑμεΑ της ΔΕΥΑΚ

Με το Δήμαρχο Χρυσούπολης Σάββα Μιχαηλίδη

Με τον Πρόεδρο των αγροτών και με αντιπροσωπεία αγροτών

Το Σάββατο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα αναχωρήσει για τη Φωκίδα όπου το βράδυ θα έχει συνεργασία με Πολιτευτές και τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής και την άλλη μέρα θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο στις επίσημες εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Κάστρου Άμφισσας από τους Τούρκους το ’21.

Τέλος, τη Δευτέρα ο Τέρενς Κουίκ θα βρίσκεται στη Λαμία για να παραστεί στα εγκαίνια του γραφείου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Αμέσως μετά θα συγκροτηθεί σύσκεψη με Πολιτευτές και με τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής για να συζητηθούν οι θεματολογικές ενότητες εν’ όψει του ιστορικού Ιδρυτικού Συνεδρίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ