2013-04-04 18:47:39
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΝΑ... ΣΕΦ «ΚΑΜΙΝΙ»!
Έτσι όπως εξελίχθηκε το Top-16 το σημερινό παιχνίδι με τη Χίμκι στο ΣΕΦ, είναι κάτι σαν... τελικός! Παιχνίδι "ζωής και θανάντου" όπως το χαρακτήρισαν πολλοί!

Πρώτοι από όλους οι παίκτες του Θρύλου ξέρουν τι σημαίνει και θέλουν μόνο νίκη κόντρα στους Ρώσους προκειμένου να μην εμπλακούν σε σενάρια, ούτε να περιμένουν τίποτα από κανένα! Το μόνο που θα περιμένουν είναι να μάθουν αντίπαλο... Σε αυτό το ματς χωρίς αύριο για τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης ο κόσμος τους ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι δίπλα τους, να τους στηρίξει με τη φωνή και τη δυναμική του, να κάνει το ΣΕΦ... ΚΑΜΙΝΙ για χάρη τους!

Ο λαός του Θρύλου φυσικά και έχει καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα και μάλιστα, ήδη από χθες περίπου 7.500 εισιτήρια είχαν γίνει «καπνός»! Τίποτα όμως δεν είναι αρκετό για τους πρωταθλητές Ευρώπης που μπροστά τους υποκλίθηκαν σχεδόν όλοι οι αντίπαλοι σε όσο... "καυτές" έδρες και αν έπαιξε ο Ολυμπιακός στη διάρκεια της φετινής Ευρωλίγκας!


Όλοι εμείς οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξέρουμε ότι οι ερυθρόλευκοι ΑΞΙΖΟΥΝ τη στήριξή μας, γιατί κόντρα σε όλους και όλα παλεύουν μέχρι το τελευταίο λεπτό! Μπορεί να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά αυτή η ομάδα έχει μάθει να παίζει με την πλάτη στον τοίχο και έχει αποδείξει ότι αξίζει να είμαστε δίπλα της! Όλοι ξέρουμε ότι άπαντες στην ομάδα, από τους προέδρους, το τεχνικό επιτελείο, τους παίκτες και όλους όσους δουλεύουν για να είναι όλα στην εντέλεια, παλεύουν όσο μπορούν για το καλύτερο μέλλον του Θρύλου και αυτό πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε! Και να τους το δείξουμε έμπρακτα!

Μπορεί να έχουν... συνηθίσει να παίζουν με λίγο κόσμο και ειδικά τον τελευταίο καιρό χωρίς καν τους πιστούς τους αφού αγωνίζονται σε άδειο ΣΕΦ λόγω τιμωρίας, αλλά στην Ευρωλίγκα που ο Ολυμπιακός δεν είναι τιμωρημένος ο λαός του ΟΦΕΙΛΕΙ να κάνει το ΣΕΦ "φόβητρο"! Να θυμίζει τις καλές του εποχές! Άλλωστε και οι ίδιοι οι ερυθρόλευκοι τόνισαν ότι... ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Στους πρωταθλητές ΑΞΙΖΕΙ να έχουν μια έδρα ΚΑΜΙΝΙ που θα παρασύρει τους πάντες και θα "λιώσει" όποιον αμφισβητήσει έστω και λίγο την κυριαρχία τους! Για αυτό οι οπαδοί του Θρύλου ετοιμάζονται να δημιουργήσουν εκπληκτική ατμόσφαιρα σήμερα στο ΣΕΦ κόντρα στη Χίμκι, όπου θα ωθήσουν τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να πάρουν τη νίκη και ΟΛΟΙ μαζί να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους «8» της Ευρωλίγκας.

Μάλιστα, τα τελευταία «μαγικά» χαρτάκια θα είναι στην διάθεση του κοινού ακόμα και λίγες ώρες πριν το ματς στα εκδοτήρια έξω από το φαληρικό κλειστό, αλλά και στο επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Όλα δείχνουν πως το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο και ο λαός του Θρύλου θα το μετατρέψει σε… κολαστήριο για τους Ρώσους!

Αυτό αξίζει στους πρωταθλητές! Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς που μας κάνουν περήφανους!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ