2013-04-04 14:43:03
Φωτογραφία για Αποκοπές και εξοικονομήσεις στο Δήμο Πάφου
Υπηρεσιακή επιτροπή του Δήμου θα αναλύσει όλα τα δεδομένα που διαμορφώνονται και θα προχωρήσει σε αποκοπές και εξοικονομήσεις κονδυλίων που είχαν εγκριθεί μέσω του προϋπολογισμού από όλες τις επιτροπές του Δήμου ενόψει της άσχημης οικονομικής κατάστασης που διαμορφώνεται μετά τις αποφάσεις του Eurogroup.

Το θέμα απασχόλησε την τελευταία συνεδρία της ολομέλειας του δημοτικού συμβουλίου και όπως δήλωσε ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας , όλες οι δημοτικές ομάδες κατανοούν την ανάγκη λήψης μέτρων που θα καλύψουν όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της τοπικής αρχής.

Σύμφωνα με τον κ Βέργα, θα καταβληθεί επίσης προσπάθεια αύξησης των εσόδων και κυρίως είσπραξης παλιών οφειλών προς το δήμο.

Όσον αφορά τα σκιάδια που έχουν ανεγερθεί στην περιοχή του παραλιακού μετώπου, ο Δήμος Πάφου, όπως είπε ο κ Βέργας, θα προχωρήσει ακόμη και στην κατεδάφιση όσων οι ιδιοκτήτες δεν ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Ανακοίνωσε επίσης πως θα ληφθούν δικαστικά και μέτρα έξωσης από ενοικιαστές που καθυστερούν να καταβάλουν ενοίκια στην τοπική αρχή.

sigmalive.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ