2013-04-03 22:45:12
Φωτογραφία για Ο ΠΑΟ βάζει φρένο στα σενάρια για προπονητές
Με πρόβλημα στους κοιλιακούς τίθεται νοκ άουτ για περίπου μία εβδομάδα ο Χάρης ΜαυρίαςΤο σενάριο με Αναστασίου και Νταμπίζα, προπονητή και τεχνικό διευθυντή αντίστοιχα, έχει φέρει μουρμούρες στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού, που σε διάφορα φόρουμ εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους για αυτή τη λύση που σκέφτεται ο Γιάννης Αλαφούζος. Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός πάντως, υποστήριξαν ότι με το θέμα προπονητή δεν θα ασχοληθούν τώρα, αλλά μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, καθώς στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Γιάννης Βονόρτας.

Kύκλοι της ΠΑΕ τόνισαν: «Με αφορμή την κουβέντα που γίνεται, η ομάδα έχει προπονητή αλλά και αγωνιστικές υποχρεώσεις. Με την ολοκλήρωση τους θα είμαστε σε θέση να ασχοληθούμε με την οργάνωση της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Ο Γιάννης Βονόρτας πάντως κάνει προσπάθεια στις προπονήσεις να φέρει πιο κοντά τις γραμμές του Παναθηναϊκού, ενώ θέλει να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν καλύτερα την παρουσία του Φιγκερόα και του Τοτσέ. Στα σχέδιά του για το ματς της Κυριακής (7/4) με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ δεν υπολογίζει τον Χάρη Μαυρία ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και όπως όλα δείχνουν θα μείνει τουλάχιστον μία εβδομάδα εκτός!
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ