2013-04-03 22:22:37
Φωτογραφία για ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΣΑΚΙΛ Ο' ΝΙΛ ΟΙ ΛΕΪΚΕΡΣ *PHOTOS*
Με τον καλύτερο τρόπο τίμησαν την προσφορά του Σακίλ Ο'Νιλ στον σύλλογο οι Λος Άντζελες Λέικερς.

Οι «λιμνάνθρωποι», όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr" στο ημίχρονο του αγώνα με τους Ντάλας Μάβερικς απέσυραν την φανέλα με το νούμερο «34», με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα ΝΒΑ (πήρε άλλο ένα με τους Μαϊάμι Χιτ). Στην τελετή έδωσε το παρών και ο Φιλ Τζάκσον με το κοινό να τον αποθεώνει, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και ο μεγαλύτερος οπαδός της ομάδας, που δεν είναι άλλος από τον Τζακ Νίκολσον.

Ο «Big Shaq» στην ομιλία του αναφέρθηκε στην σχέση που είχε με τον Κόμπε Μπράιαντ, ενώ δεν δίστασε να... τα πει ένα χεράκι στον Ντουάιτ Χάουαρντ, τονίζοντας πως θέλει περισσότερα από τον ίδιο.

«Πέρασα τα περισσότερα χρόνια της καριέρας μου εδώ, έπαιξα το καλύτερο μπάσκετ μου εδώ, πήρα τους περισσότερους τίτλους μου εδώ. Αν με θεωρήσουν αρκετά καλό για το Hall of Fame, θα μπω σαν Λέικερ».


Για τον Ντουάιτ Χάουαρντ: «Ελπίζω να πάρουν ένα ακόμη πρωτάθλημα όσο παίζει ο Κόμπι, αλλά πρέπει να προσφέρει περισσότερα ο Χάουαρντ. Θα ήθελα να τον βλέπω να έχει 28 πόντους και 10 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Αυτά ζητούσαν κι από μένα στην εποχή μου. Δεν τον επικρίνω, είναι ένα παιδί με ταλέντο, αλλά όταν βλέπω να έχει 16 ή 18 πόντους, δεν μου αρκεί».

Για τον Κόμπε Μπράιαντ: «Είχαμε τις διαφωνίες μας, αλλά υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Περάσαμε χιλιάδες άσχημες στιγμές, αλλά ένα εκατομμύριο υπέροχες. Υπάρχουν δύο ήδη αντιπαθειών, σε αθλητικό επίπεδο και σε ανθρώπινο επίπεδο και τη δεύτερη δεν την είχαμε ποτέ με τον Κόμπι. Όταν τον βλέπω με τα παιδιά του πηγαίνω κοντά τους και τους λέω ‘Είμαι ο θείος Σακ’».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ