2013-04-03 17:31:21
Φωτογραφία για ΚΟΥΡΤΙΝΑΪΤΙΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Ρίμας Κουρτινάιτις πιστεύει ότι οι παίκτες του είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και θεωρεί πως έχουν καλές πιθανότητες κόντρα στον Ολυμπιακό (4/04, 9.45μ.μ.).

Ο προπονητής της Χίμκι αναφέρθηκε αρχικά στο πρώτο παιχνίδι της Μόσχας: «Στο πρώτο παιχνίδι που αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό, παίξαμε καλά, στο τέλος όμως χάσαμε τον έλεγχο και ήμασταν λίγο άτυχοι. Σε έναν αριθμό αγώνων χάσαμε στον πόντο ή με δύο πόντους λόγω έλλειψης αθλητικής τύχης κι αυτό το παιχνίδι ήταν έτσι. Κάναμε λάθος σε κρίσιμη στιγμή κι Ολυμπιακός ύστερα πέτυχε τρίποντο».

Όσο για το παιχνίδι της Πέμπτης (4/04): «Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο να παίξουμε στην Ελλάδα, αλλά δεν βλέπω κάποιο συγκεκριμένο κίνδυνο τώρα. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και ίσως για πρώτη φορά στη σεζόν δεν είχαμε παιχνίδι για την VTB League τη Δευτέρα, έτσι είχαμε περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστούμε.

Στο τελευταίο παιχνίδι, με την Κάχα Λαμποράλ ήμασταν πιο αργοί, κάτι που έκρινε το παιχνίδι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Τώρα πιστεύω ότι οι παίκτες έχουν επιστρέψει στη σωστή φυσική κατάσταση, έχουν την απαραίτητη ενέργεια και επιθετικότητα κι έτσι πιστεύω ότι έχουμε καλές πιθανότητες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ