2013-04-03 15:00:26
Φωτογραφία για ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ... ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ «ΣΥΓΝΩΜΗ» ΤΗΣ ΚΕΔ!
Ανέβηκαν οι τόνοι στην κλήρωση των διαιτητών για την 23η αγωνιστική, με τον Παναθηναϊκό να εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία στη Νέα Σμύρνη και τον Ολυμπιακό να αντιδρά για τη «συγγνώμη» της ΚΕΔ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Μπορεί οι «αιώνιοι» να είναι προσηλωμένοι στις ευρωπαϊκές τους μάχες, αλλά δεν αφήνουν και τις... εγχώριες. Στην κλήρωση των διαιτητών για την 23η αγωνιστική, ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

«Δεν λέω ότι ήταν σωστό ή λάθος η απόφαση στο τέλος (εννοώντας το φάουλ που ζήτησαν οι ‘πράσινοι’ πάνω στον Διαμαντίδη), αλλά οι δύο διαιτητές δεν υπήρχαν στο ματς», ανέφερε εννοώντας τους κ.κ. Πουρσανίδη Γ. και Ταρενίδη.

«Εμείς είμαστε οι πρώτοι που στενοχωριόμαστε όταν δεν πηγαίνουν καλά οι διαιτητές και ζητάμε συγγνώμη γιατί εκτιθέμεθα κι εμείς», είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης.


Στη συνέχεια, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, αντέδρασε επειδή δεν υπήρχε -όπως είπε- ανάλογη στάση της ΚΕΔ και μετά τα παράπονα της ομάδας του για την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Εκεί διαφώνησε με το μέλος της ΚΕΔ, Κώστα Κορομηλά, που είπε πως επρόκειτο για διαφορετική φάση και πως όταν κάποιος φωνάζει στο πρόσωπο του διαιτητή τιμωρείται με τεχνική ποινή.

«Δεν υπάρχει συζήτηση», τόνισε, προκαλώντας την έκρηξη του κ. Σταυρόπουλου που είπε:

«ε, τότε, τι μας φωνάζετε εδώ;».

Οι τόνοι γρήγορα έπεσαν και όλοι αποχώρησαν... ήρεμα από τα γραφεία της ΕΟΚ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ