2013-04-03 14:59:04
Φωτογραφία για Οι σταρ σου προτείνουν 5 εντυπωσιακά λουκ για να λάμψεις στο πρώτο ραντεβού
Ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις αυτό το βράδυ, φρόντισε να είσαι εκθαμβωτική!

Καυτά φιλιά:

Το κλασσικό κατακόκκινο κραγιόν, είναι ο βασικός σύμμαχος σου για ένα hot ραντεβού. Πιάσε τα μαλλιά σου ένα κομψό χαμηλό κότσο και τόνισε τα χείλη. Αρκετές στρώσεις μάσκαρα και αλαβάστρινο δέρμα είναι αυτά που χρειάζεσαι για να υιοθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο το λουκ της Τέιλορ Σουίφτ.

Rockmantic date:

Για εσένα που δεν αποχωρίζεσαι τον ροκ χαρακτήρα σου, η λύση είναι μία: έντονο cat eye μακιγιάζ στα μάτια και επιμελώς ατημέλητο χτένισμα. Ο πιο εύκολος τρόπος να δείχνεις sexy χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια!

Classy beauty:

Για ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά… σαν από ταινία, πόνταρε σε έναν υπέρκομψο ψηλό κότσο, έντονο μακιγιάζ στα μάτια και vintage αξεσουάρ. Μια bronze πούδρα και ένα smoky eye με σκιές σε καφέ και χρυσές αποχρώσεις θα δώσει έξτρα λάμψη στη συνολική σου εμφάνιση.


Girly Chic:

Δείξε τον πιο girly χαρακτήρα σου, δημιουργώντας μια αλογοουρά στο πλάι όπως αυτή της Τζέσικα Άλμπα. Θυμήσου ότι οι πλεξούδες πάντα κάνουν πιο κοριτσίστικο ακόμη και το πιο κλασσικό χτένισμα και… ξεκίνα το πλέξιμο! Ένα nude μακιγιάζ είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση.

Natural beauty:

Αν θέλεις να είσαι πάντα ο εαυτός σου και αντιπαθείς οποιαδήποτε υπερβολή, ένα φυσικό μακιγιάζ με λίγη μάσκαρα στα μάτια και ρουζ σε ροζ απόχρωση που χαρίζει λάμψη στο πρόσωπο είναι το τέλειο μακιγιάζ, ενώ ένα casual χτένισμα με ελαφρύ κυματισμό στις άκρες είναι το ιδανικό για να εντυπωσιάσεις με τον πιο απλό τρόπο!

 Σουζάνα Κεγγίτση

http://www.faysbook.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ