2013-04-03 14:07:03
Φωτογραφία για Ολόκληρες συνοικίες της Λάρισας στο έλεος των... αθίγγανων!
Το παράπονο τους εκφράζουν οι κάτοικοι του συνοικισμού Αεροδρομίου για την χρόνια αδιαφορία του Δήμου Λάρισας στο πρόβλημα της γειτονιάς τους.

Συγκεκριμένα, στο τέρμα της οδού Αγναντερής (μπροστά ακριβώς από το αεροδρόμιο), σε ένα μεγάλο οικόπεδο εγκαταλειμμένο επί δεκαετίες από τους ιδιοκτήτες του και χωρίς περίφραξη, ο χώρος έχει μετατραπεί σε χαβούζα από παράνομους καταπατητές. Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, ο χώρος είναι γεμάτος από σκουπίδια, μπάζα, παλιοσίδερα, επικίνδυνα για ατύχημα, αλλά και μεγάλο αριθμό σκυλιών, άλλα δεμένα σε πασσάλους και σε παραπήγματα και άλλα λυμένα, τα οποία, όλα μαζί, δημιουργούν μια υγειονομική βόμβα για τους περιοίκους αλλά και κατ επέκταση για όλη την πόλη.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι παρά τα επανειλημμένα παράπονα στη δημοτική αρχή, αλλά και στις υγειονομικές υπηρεσίες, δεν εισακούονται.

Αν η δικαιολογία του Δήμου είναι ότι δεν μπορεί να επέμβει σε ιδιόκτητο χώρο, αυτή ισχύει και όταν πρόκειται για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια;

Για την περίπτωση της στάνης στις όχθες του Πηνειού, απέναντι από το νοσοκομείο, που είναι δημοτική έκταση, υπήρξε κάποια κινητοποίηση;

eglimatikotita.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το μυστικό των Ελλήνων…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το μυστικό των Ελλήνων…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ