2013-04-03 14:00:15
Φωτογραφία για Ράιαν Γκόσλινγκ Επιτέθηκε σε φωτογράφο που αποκάλεσε την Εύα Μέντες «μωρό μου»!
Ιδιαίτερα ευέξαπτος και προστατευτικός απέναντι στην σύντροφό του, Εύα Μέντες, αποδεικνύεται ο Ράιν Γκόσλινγκ.

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Νέα Υόρκη με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας “Place Beyond the Pines" στην οποία οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν: Φυσικά, οι παπαράτσι τούς πολιορκούν σε κάθε τους έξοδο από το ξενοδοχείο όπου διαμένουν. Όταν όμως, σε μια από τις εξόδους τους, ένας φωτογράφος προσπάθησε να εξασφαλίσει ένα καλό πλάνο της Εύα Μέντες, φωνάζοντάς της "Έι, μωρό!", για να τον κοιτάξει, ο Ράιαν Γκόσλινγκ, που τη συνόδευε, εξοργήστηκε. 

'Εξαλλος, όπως αναφέρει το Us Magazine, κατευθύνθηκε προν τον ρεπόρτερ:  “Ο Γκόσλινγκ νευρίασε πάρα πολύ. Πηγαίνοντας κοντά στον άγνωστο άνδρα του απηύθυνε τον λόγο ρωτώντας τον 'Ποιος είσαι εσύ που την λες μωρό μου;'” αναφέρει αυτόπτυς μάρτυρας στο περιοδικό. Ωστόσο, η 39χρονη Μέντες παρενέβη, χωρίζοντας ους δυο άντρες και προσπαθώντας να ηρεμήσει τον σύντροφό της, ο οποίος, αφού χαλάρωσε, έδωσε το χέρι του στον φωτογράφο και αποχώρησε.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2012. Ωστόσο, οι δυο τους αποφεύγουν τις συχνές κοινές εμφανίσεις. Πρόσφατα όμως βρέθηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί του Landmark Sunshine Cinema για την πρεμιέρα της νέας τους ταινίας.

www.yupiii.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ