2013-04-03 10:30:04
Φωτογραφία για ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΚΑΙ ΓΚΙΝΟ... ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Γκίνο και Καραγκούνης έχουν ενοχλήσεις στους κοιλιακούς όμως αναμένεται να προλάβουν το παιχνίδι της Κρήτης με τον Πλατανιά, την ώρα που επιστρέφει ο Πασαλίδης.

Ο Βασίλης Καραγκούνης δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με τον ΠΑΟΚ καθώς οι ενοχλήσεις που ένοιωθε στους κοιλιακούς ώθησαν τον Μπερντ Στορκ να μην ρισκάρει και να βάλει στην θέση του τον Γκούτσιο.

Ο Καραγκούνης λοιπόν υποβάλλεται σε θεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημα του και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Πλατανιά στην Κρήτη, όπου οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν να επιστρέψουν στις νίκες μετά το στραβοπάτημα με τον ΠΑΟΚ.

Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Κλόντιαν Γκίνο, ο οποίος τη Δευτέρα (1/4) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά και αυτός πιθανότατα θα είναι στην διάθεση του Στορκ για το ματς με τον Πλατανιά.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι επιστρέφει και ο Χριστόφορος Πασαλίδης που στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είχε μείνει εκτός εξαιτίας τιμωρίας αλλά και ενός τραυματισμού.

Οι Νίκος Ιωαννίδης και Ραφαήλ Σούκιας τη Δευτέρα βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη και παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ