2013-04-03 00:07:00
Φωτογραφία για ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ... ΜΙΣΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΟΓΩ ΜΕΣΙ! *VIDEO HIGHLIGHTS*
Η Μπαρτσελόνα πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους 4 του Champions League ωστόσο δεν το χάρηκε όσο μπορούσε. Ο τραυματισμός του Μέσι, ένα γκολ οφσάιντ κι άλλο ένα από... σπόντα στις καθυστερήσεις, έδωσαν στην Παρί Σ.Ζ. το 2-2 και κάποιες ελπίδες.

Σε ένα παιχνίδι που πραγματικά τα είχε όλα (πέναλτι, γκολ οφσάιντ, ανατροπή στο σκορ και τέρμα στις καθυστερήσεις), Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα ήρθαν ισόπαλες στο Παρίσι, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν τον πρώτο λόγο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μέσι στο 39’ άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει στο 79’ ο Ιμπραΐμοβιτς (από θέση οφσάιντ).

Ο Τσάβι έκανε στο 90’ το 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αλλά οι Παριζιάνοι ισοφάρισαν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ματουιντί.

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Μέσι, ο ίδιος ήθελε να παίξει και στο β' μέρος, αλλά στο ημίχρονο το ιατρικό τιμ έβαλε... stop στην επιθυμία του Αργεντίνου. Ο τραυματισμός στο αριστερό γόνατο τον εμπόδισε να βοηθήσει την ομάδα, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για κάκωση και απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους για τρεις εβδομάδες περίπου. Βέβαια, αύριο θα υποβληθεί σε λεπτομερή ιατρικό έλεγχο.


Οι συνθέσεις των ομάδων

Παρί Σεν Ζερμέν (Αντζελότι): Σιρίγου, Ζαλέ, Άλεξ, Τιάγκο Σίλβα, Μάξουελ, Λούκας Μόουρα, Μπέκαμ (70’ Βεράτι), Ματουιντί, Παστόρε (76' Γκαμεϊρό), Λαβέτσι (67’ Μενέζ), Ιμπραΐμοβιτς.

Στον πάγκο: Ντουσέζ, Σακό, Φαν ντερ Βιλ, Σαντόμ.

Μπαρτσελόνα (Βιλανόβα): Βαλντέζ, Άλβεζ, Μασεράνο (84' Μπαρτρά), Πικέ, Άλμπα, Μπούσκετς, Ινιέστα, Τσάβι, Βίγια (80' Τέγιο), Μέσι (46’ Φάμπρεγας), Αλέξις.

Στον πάγκο: Πίντο, Μοντόγια, Τιάγκο Αλκάνταρα, Σονγκ.
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ