2013-04-02 09:52:06
Φωτογραφία για ΚΟΕΛΙΟ : ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Νούνο Κοέλιο μίλησε στην πατρίδα του για την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, αλλά και τον... φίλο του Πάουλο Μασάντο, ενώ εξέφρασε την πίστη του για την παραμονή του Άρη στην κατηγορία.

Ο Πορτογάλος μέσος διατηρεί blog στην πορτογαλική ιστοσελίδα «maisfutebol» και αναφέρθηκε εκτενώς στο γκολ που είχε πετύχει επί του Παναθηναϊκού στις 17 Φεβρουαρίου, επισημαίνοντας πως ήταν το πρώτο του έπειτα από επτά χρόνια και το ματς με την U20 της εθνικής του ομάδας κόντρα στην Ανγκόλα. Παράλληλα τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι αναμφίβολα η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και πήρε δίκαια το πρωτάθλημα, σημειώνοντας πως ο φίλος του Πάουλο Μασάντο είναι από τους πολυτιμότερους παίκτες των ερυθρόλευκων.

«Από την τελευταία φορά που έγραψα εδώ συνέβησαν πολλά τόσο για μένα όσο και για την ομάδα μου, τον Άρης. Ξεκινώντας από τη στιγμή που με σημάδεψε περισσότερο το τελευταίο διάστημα. Παίζοντας στην έδρα μας μπροστά στους οπαδούς μας ένα από τα κυριότερα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος (Άρης-Παναθηναϊκός) έπρεπε να κερδίσουμε για να ξεφύγουμε από την ζώνη του υποβιβασμού.


Έχοντας χάσει πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, έπειτα από 90 λεπτά και μετά από ένα κόρνερ πέτυχα το γκολ της νίκης. Ήταν το πρώτο μου γκολ μετά από εφτά χρόνια. Το τελευταίο το είχα πετύχει με την εθνική U20 κόντρα στην Αγκόλα. Το γκολ είχε ιδιαίτερη γεύση για τον Άρης λόγω της σημασίας του αγώνα και της χρονικής στιγμής γιατί ήταν κοντά στο τελικό σφύριγμα.

Πέρασαν 15 μέρες και επανήλθα στο σκοράρισμα. Αυτή τη φορά μόλις στο δεύτερο λεπτό, σε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό που έπρεπε να κερδίσουμε. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή είμαστε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Έχοντας μείνει μόλις τρία παιχνίδια και παρά τη δύσκολη κατάσταση ακόμα πιστεύουμε», ανέφερε σχετικά με τον Άρη ο Κοέλιο και πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

«Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα σχεδόν τα πάντα έχουν κριθεί και ο Ολυμπιακός είναι ήδη πρωταθλητής, Είναι χωρίς αμφιβολία η ισχυρότερη ομάδα στο πρωτάθλημα, με μεγάλη διαφορά από τους άλλους και το άξιζε τον τίτλο. Έχουμε και δύο πορτογάλους εδώ. Ο φίλος μου Πάουλο Μασάντο, που είναι από τους πιο χρήσιμους παίκτες του Ολυμπιακού όλη τη σεζόν και φυσικά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, που μπορεί να μη βρίσκεται πλέον στον Ολυμπιακό, όμως τον οδήγησε σε πολλές νίκες. Τους δίνω τα συγχαρητήριά μου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ