2013-04-01 20:29:37
Φωτογραφία για «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡ ΓΙΑ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ» ...ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ
Οι Σέρβοι γράφουν για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λαζάρ Μάρκοβιτς ενώ επαναφέρουν στο... κόλπο και την Ίντερ, που παρακολουθεί από πέρυσι τον παίκτη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σερβία που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", εκτός από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς το τελευταίο χρονικό διάστημα και η Ίντερ έχει τσεκάρει για τα καλά τον 19χρονο μεσοεπιθετικό, Λαζάρ Μάρκοβιτς, έναν παίκτη που διαθέτει πολλά προσόντα. Εκτός από σκάουτέρ της τον εν λόγω παίκτη της Παρτιζάν έχει δει και ένας ειδικός ποδοσφαιρικός σύμβουλος, δείγμα του πόσο πολύ τον εκτιμούν στον ιταλικό σύλλογο. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός δεν κοιτάζει μόνο τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή από την αγορά της Σερβίας.

Ο Κοβάσεβιτς έχει εντοπίσει αρκετούς καλούς παίκτες από τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν. Η αναζήτηση ποδοσφαιριστών από τον αρχισκάουτερ των ερυθρόλευκων στην Σερβία αλλά και την Ιταλία όπου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, θα συνεχιστεί.

Βέβαια τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στα μεταγραφικά φέτος θα τον έχει ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει για το ποιοι θα αποκτηθούν και σε ποιες θέσεις. Είναι εξάλλου ζήτημα χρόνου να παραδώσει την τελική του λίστα και να κάνει σύσκεψη κορυφής με τους κ.κ. Βρέντζο, Κοβάσεβιτς και Χουάνχο Λορένθο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ