2013-04-01 20:22:54
Φωτογραφία για ΜΩΡΑΛΗΣ : ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ
Στην διαφωνία του ΠΑΟΚ απέδωσε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, την απόφαση της διοργανώτριας αρχής για τον ορισμό των πλέι οφ μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Μώραλης είπε στον "SENTRA FM 103,3": «Από την στιγμή που μία ΠΑΕ, ο ΠΑΟΚ, δεν συμφώνησε με τις άλλες πέντε να γίνουν δύο αγωνιστικές πριν από τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά για τους δικούς του λόγους, ήθελε να γίνει ένας αγώνας, δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Η δική μας θέση σαν συνεταιρισμός, είναι ο τελικός του Κυπέλλου να γίνεται στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, έτσι ώστε να μην υπάρχει μεγάλη αγωνιστική απραξία για τις ομάδες, ανάμεσα στο τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και των πλέι οφ και παράλληλα να υπάρχει ικανός χρόνος προετοιμασίας, ιδιαίτερα για τις ομάδες που μετέχουν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Εμείς ζητήσαμε από τις 5-6 ομάδες που διεκδικούν είσοδο στα πλέι οφ, να υπάρξει συνεννόηση και να γίνουν δύο αγωνιστικές των πλέι οφ, πριν από τον τελικό του Κυπέλλου
. Οι πέντε συμφώνησαν. Η μία ο ΠΑΟΚ θέλησε να γίνει μόνο μία. Δεν μπορώ να γνωρίζω τους λόγους που είχε ο ΠΑΟΚ. Είχε κάνει τον δικό του προγραμματισμό. Ήταν κάτι που μπορούσε να αποφευχθεί και τα πλέι οφ να ξεκινήσουν, όπως πέρυσι, πριν από τον τελικό του Κυπέλλου. Θα μπορούσαμε, σε συνεργασία με την ΕΠΟ, να τα έχουμε λύσει όλα αυτά νωρίτερα και να μη φθάνουμε σε τέτοια αδιέξοδα.

Ήταν μια κακή αγωνιστική σε όλα τα επίπεδα. Τόσο αγωνιστικά, όσο και με τα διάφορα συμβάντα και τα περιστατικά που συνέβησαν. Πιστεύω ότι εμείς προσπαθούμε για την βελτίωση του προϊόντος μας. Ξέρουμε πως δεν ζούμε το τέλειο πρωτάθλημα, ότι δεν ζούμε στο τέλειο κράτος, αλλά ως συνεταιρισμός δεν θα πρέπει να δίνουμε αφορμές για άδικη κριτική. Ξέρουμε ότι ο κόσμος πάντα βλέπει την Σούπερ Λίγκα. Ακόμα και για το πρόβλημα με τον πυλώνα στο γήπεδο του ΟΦΗ, βγήκα μπροστά για να δείξω ότι δεν ήταν ευθύνη του συνεταιρισμού. Εμείς δουλεύουμε. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις μας, την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, αλλά και τον δημόσιο λόγο μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ