2013-04-01 15:10:23
Φωτογραφία για Πάτρα: Αποχή από τα καθήκοντά τους αποφάσισαν οι διοικητικοί υπάλληλοι του ATEI
Αποχή από τα καθήκοντά τους αποφάσισαν οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΑΤΕΙ Πατρών, στη συνέλευση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες του xespao.gr.

Αιτία, οι προχθεσινές δηλώσεις του αν. Υπουργού Υγείας, Μάριου Σαλμά, ο οποίος υποστήριξε πως θα γίνει μεταφορά της έδρας του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος από την Πάτρα στο Μεσολόγγι και μάλιστα είπε ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να δημοσιοποιηθεί και το σχετικό προεδρικό διάταγμα.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν σωρεία αντιδράσεων, αφού στην περίπτωση που ο Μάριος Σαλμάς επιβεβαιωθεί, η Πάτρα χάνει την έδρα του ΑΤΕΙ, ενώ ήδη μετρά απώλειες με τη μεταφορά της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας και την κατάργηση του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο Πρόεδρος του ιδρύματος Σωκράτης Καπλάνης. Όπως τονίζει το ΤΕΙ της Πάτρας έχει ιδρυθεί με νόμο και όχι με ΠΔ και αξιολογικά και βαθμολογικά είναι ανώτερο του ΤΕΙ Μεσολογγίου. Δείτε εδώ

Αυτή την ώρα πραγματοποιούν συνέλευση οι σπουδαστές της ΣΤΕ για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους, ενώ αύριο έχει προγραμματιστεί συνέλευση για τους σπουδαστές της ΣΔΟ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ