2013-03-31 20:57:05
Φωτογραφία για ΤΟΜΙΤΣ : ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΗ ΧΙΜΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ...
Προσοχή και συγκέντρωση συνέστησε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Μίλαν Τόμιτς ενόψει του αυριανού (01/04) αγώνα με τον ΑΓΟΡ. «Δεν πρέπει να σκεφτούμε τη Χίμκι, γιατί τότε θα έχουμε πρόβλημα» τόνισε.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο στο κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας, ΣΕΦ τον ΑΓΟΡ για την 22η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ και σύμφωνα με τον Μίλαν Τόμιτς, το μυαλό όλων πρέπει να είναι σε αυτό το παιχνίδι και όχι στο επόμενο με τη Χίμκι για την Ευρωλίγκα.

Ο εκ των συνεργατών του Γιώργου Μπαρτζώκα, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και συνέστησε στους ερυθρόλευκους να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά.

«Η σεζόν έχει μπει στην τελική της ευθεία και το ένα κρίσιμο ματς διαδέχεται το άλλο. Το ματς με το Ρέθυμνο δεν θα κρίνει κάτι, αλλά σίγουρα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Ο ΑΓΟΡ είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά και εντός, αλλά και εκτός έδρας. Τους αρέσει πολύ να παίζουν γρήγορα με πολλά σουτ από μακρινή απόσταση και κυρίως από το τρίποντο. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και στα 40 λεπτά του ματς. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και στις δύο μεριές του παρκέ και να πάρουμε ακόμη μια νίκη. Δεν πρέπει να σκεφτούμε ούτε λεπτό το παιχνίδι με την Χίμκι γιατί τότε θα έχουμε πρόβλημα» ήταν τα λόγια του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ