2013-03-31 15:35:03
Φωτογραφία για Εντοπίστηκε τζιπ με 249 τσουβάλια ναρκωτικά
Συνολικά 262 κιλά χασίς κουβαλούσε άγνωστος δράστης, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει. Πρωτοφανής στα χρονικά της Στερεάς Ελλάδας είναι η υπόθεση ναρκωτικών που προέκυψε τα ξημερώματα της Παρασκευής 29 Μαρτίου, στο ύψος του Μαρτίνου Φθιώτιδας. Άγνωστος δράστης κουβαλούσε με κλεμμένο τζιπ 260 κιλά χασίς, μέσα σε νάιλον τσουβάλια !

Τον πρόδωσε όμως η ταχύτητα, με την οποία κινείτο σε παράδρομο της εθνικής οδού, στο ύψος των διοδίων της Τραγάνας. Αστυνομικοί της Ομάδας ΟΠΚΕ Φθιώτιδας αντιλήφθηκαν ένα μαύρο τζιπ (φωτό κάτω) να κινείται με υπερβολική ταχύτητα και του έκαναν σήμα να σταματήσει.

Ο οδηγός του τζιπ ενώ αρχικά επιβράδυνε, αλλά στη συνέχεια ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και αφού μπήκε στην Εθνική Οδό με πορεία προς Αθήνα,κατάφερε παρά την κινητοποίηση των αστυνομικών να διαφύγει.

Ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να εντοπιστεί το τζιπ, παρατημένο και κλειδωμένο από τον οδηγό του, σε παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ύψος του Μαρτίνου.


Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, στο πίσω δεξιό τροχό του οχήματος αλλά και σε μικρή απόσταση από αυτό, σε παρακείμενα χωράφια, υπήρχαν πεταμένοι πέντε μεγάλοι σάκοι, που περιείχαν συνολικά 249 νάιλον τσουβάλια με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 262 κιλών, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι το όχημα ήταν κλεμμένο και είχε δηλωθεί η κλοπή του από τον Δεκέμβριο του 2011 στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας Αττικής.

Η πινακίδας κυκλοφορίας και τα υπόλοιπα έγγραφα που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος είναι πιθανότατα πλαστά. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψη του οδηγού του οχήματος, καθώς και οποιοδήποτε άλλων ατόμων σχετίζονται με την υπόθεση.
egnomi.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ