2013-03-31 15:25:46
Φωτογραφία για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ: Ντέρμπι με παρελθόν και μέλλον!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα ντέρμπι, όπου παρότι δεν υπάρχει βαθμολογική σημασία τα κίνητρα είναι τεράστια και για τις 2 ομάδες και o δρόμος για την νίκη ανοικτός.Οι Πειραιώτες... παρότι κατέκτησαν ένα από τα ευκολότερα πρωταθλήματα στην ιστορία τους και ένα από τα εντυπωσιακότερα από πλευράς στατιστικής, δεν έχουν εντυπωσιάσει τον κόσμο τους με τις εμφανίσεις τους και θέλουν να ολοκληρώσουν τη σεζόν με μια νίκη σε ντέρμπι, αλλά και να κλείσουν την «όρεξη» στον ΠΑΟΚ για μελλοντικές βλέψεις προς την κορυφή.

Ο Δικέφαλος του Βορρά από την άλλη έχει εξασφαλίσει με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη τη διοικητική σταθερότητα που ίσως να μην είχε και ποτέ μέχρι τώρα και θα προσπαθήσει να στείλει από φέτος το μήνυμα ότι του χρόνου θα παλέψει με αξιώσεις για να φέρει τον τίτλο στην Θεσσαλονίκη.

Το ματς έχει επιπλέον και διοικητικό ενδιαφέρον καθώς όλοι περιμένουν να δούνε πως θα είναι η διαιτησία μετά τις τελευταίες δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΟΚ, αλλά σίγουρα όλοι οι υγιείς φίλαθλοι εύχονται να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ, όπου κανένας στο τέλος δεν θα ασχοληθεί με τις σφυρίχτρες.


Με την βοήθεια της ομάδας στοιχημάτων της Unibet συγκεντρώσαμε στοιχεία και πληροφορίες από τις παλαιότερες αναμετρήσεις των 2 ομάδων, τα οποία όπως θα δείτε προϊδεάζουν για μια σπουδαία ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Σε 29 παιχνίδια για το πρωτάθλημα από το 98 μέχρι και σήμερα ο Ολυμπιακός έχει την μερίδα του Λέοντος με 19 νίκες, ο ΠΑΟΚ έχει 4 νίκες και 6 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 4 νίκες του ΠΑΟΚ οι 3 είναι εκτός έδρας (5.80 πληρώνει το διπλό του ΠΑΟΚ στη Unibet).

Σε 29 παιχνίδια για το πρωτάθλημα από το 98 μέχρι και σήμερα έχουν σημειωθεί συνολικά 85 γκολ με το μέσο όρο να αγγίζει τα 2.93 ανά ματς. Μάλιστα στα παιχνίδια με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό ο μέσος όρος ανεβαίνει στα 3.5 γκολ ανά παιχνίδι (1.90 πληρώνει το Over 2.5 γκολ στη Unibet).

Ο Δικέφαλος του Βορρά δυσκολεύεται χαρακτηριστικά στο σκοράρισμα στην έδρα του ΟΣΦΠ. Σε 20 αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις από το 96 μέχρι και σήμερα (πρωτάθλημα, κύπελλο, πλέι οφ) ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει μόλις 0.95 γκολ ανά παιχνίδι.

Στα τελευταία 14 παιχνίδια για το πρωτάθλημα με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό δεν έχουμε καμία ισοπαλίαενώ μόνο μια φορά, το 2010 τελείωσε το παιχνίδι χωρίς να έχουν σκοράρει οι γηπεδούχοι (1.88 πληρώνει να σκοράρουν και οι 2 ομάδες & 3.75 πληρώνει το Χ στη Unibet).

Παίξε το Ντέρμπι στη Unibet με 50 ευρώ Μπόνους! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ