2013-03-31 14:15:06
Φωτογραφία για ΓΟΥΝΑΡΗΣ : ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ
Τον Ολυμπιακό λόγω ...έδρας δίνει φαβορί ο Γιάννης Γούναρης για το αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μιλώντας στο "sportdog.gr", ενώ μίλησε ακόμα για Σαββίδη, "Σάλπι", Γκαρσία, μεταγραφές στο Λιμάνι κ.ά.

Αναλυτικά Έχοντας παίξει και στις δύο ομάδες, ο Γιάννης Γούναρης μιλάει για το ντέρμπι της Κυριακής στο Καραϊσκάκη, μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Ποιος πιστεύετε ότι το έχει πιο πολύ ανάγκη το ματς;

"Αυτά τα ντέρμπι πάντα κρίνονται στη δύναμη και στις λεπτομέρειες. Ο ΠΑΟΚ το έχει περισσότερο ανάγκη το ματς γιατί κυνηγάει τον Αστέρα στη δεύτερη θέση, με τον Ολυμπιακό να μην το έχει ανάγκη βαθμολογικά αλλά μπροστά στον κόσμο του έχει το κίνητρο για τη νίκη θέλοντας να δείξει πως είναι άξιος πρωταθλητής".

Θα ηρεμήσει και η κατάσταση με τον Δώνη αν ο ΠΑΟΚ πάρει τη νίκη...

"Αν καταφέρει ο ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη, θα είναι μεγάλη επιτυχία. Μία τέτοια νίκη αντανακλά σε όλους όσοι βρίσκονται στην ομάδα και φυσικά στον προπονητή. Πάντως στο θέμα με τον Γκαρσία ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να κάνει υπομονή, αλλά από εδώ και πέρα αυτό έχει τελειώσει και θα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά".


Ήταν σωστή η απόφαση να μειωθεί η τιμωρία του Σαλπιγγίδη;

"Ήταν μια σκληρή τιμωρία. Πιστεύω όμως πως στη συνέχεια έπαιξε ρόλο το ήθος που έχει ο Σαλπιγγίδης και το έχει αποδείξει στον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα όλα αυτά τα χρόνια".

Πώς βλέπετε μέχρι τώρα τη διοίκηση Σαββίδη;

"Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο σωτήρας του ΠΑΟΚ. Είναι δώρο θεού ο Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ, αλλά επειδή δεν γνωρίζει πολλά από ποδόσφαιρο θα πρέπει να συμβουλευτεί σωστά και όλα θα πάνε καλά. Ήταν μεγάλη υπόθεση για τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης, καθώς όλα αυτά τα χρόνια ήταν βουτηγμένος στα χρέη από την κακοδιαχείριση".

Η διαφορά του Ολυμπιακού ήταν τόσο μεγάλη σε σχέση με τους υπόλοιπους;

"Ο Ολυμπιακός έχει αδιαμφισβήτητα το καλύτερο ρόστερ και γι΄ αυτό βγήκε πρωταθλητής από τον Μάρτιο. Του χρόνου όμως θα χρειαστεί ενίσχυση στο κέντρο και θα πρέπει να βρει τον νέο Ιμπάγασα, σε μικρότερη ηλικία. Πάντα ο Ολυμπιακός ήθελε να είναι πρώτος στην Ελλάδα, γιατί στην Ευρώπη τα πράγματα είναι δύσκολο, ωστόσο ο κόσμος του θέλει και κάτι παραπάνω εκτός συνόρων. Πάντως και φέτος μπορεί να μην τελείωσε καλά τη χρονιά στην Ευρώπη, όμως στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ άφησε εκτός την πρωταθλήτρια Γαλλίας. Τι να πει δηλαδή και η Μονπελιέ; Δεν είναι εύκολο να κάνεις κάτι καλό στην Ευρώπη γιατί τα μπάτζετ είναι πολύ μεγαλύτερα, αλλά ρόλο παίζει και η ποιότητα του πρωταθλήματος. Και θα πρέπει να ανέβουμε επίπεδο για να δούμε κάτι από τους εκπροσώπους μας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα".

Η πρόβλεψη που κάνετε για το ματς;

"Όπως ο ΠΑΟΚ όταν παίζει στην Τούμπα είναι το φαβορί, έτσι και τώρα είναι ο Ολυμπιακός που θα παίξει μπροστά στον κόσμο του. Αυτό το ματς έχει πολλές ιδιαιτερότητες και όλα είναι ανοιχτά, με την έδρα να παίζει σημαντικό ρόλο".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ