2013-03-31 14:13:11
Φωτογραφία για Πάτρα: Aλλεπάλληλες οι πρωτοβουλίες από επιχειρηματίες της χώρας, μετά από την κίνηση ανθρωπιάς των μαθητών
Τη συσπείρωση της πατραϊκής κοινωνίας προκάλεσε η είδηση για τον μαθητή, που χρειάζεται χρήματα για να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και για τη σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς των μαθητών του Λυκείου Δεμενίκων, οι οποίοι αποφάσισαν να δωρίσουν τα χρήματα για την πενταήμερη εκδρομή τους για τον σκοπό αυτό.

Μετά την παρέμβαση του πατρινού επιχειρηματία που προθυμοποιήθηκε να δώσει ένα σημαντικό ποσό για να πραγματοποιηθεί τελικά η πενθήμερη εκδρομή των μαθητών που είχαν δώσει τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για να βοηθήσουν τον μαθητή ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και την πανελλήνια συγκίνηση που προκάλεσε το θέμα, έρχονται και άλλες πρωτοβουλίες από επιχειρηματίες που ευαισθητοποιήθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ μεγάλη εταιρεία που εδρεύει στην Αθήνα αλλά έχει υποκαταστήματα στην Πάτρα, ευαισθητοποιημένη από την αποκάλυψη για την ενέργεια των μαθητών του Λυκείου Δεμενίκων που θέλησαν να δωρίσουν όλα τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για την 5ήμερη εκδρομή τους προκειμένου να εγχειριστεί συμμαθητής τους από το 11ο Γυμνάσιο Πατρών, αποφάσισε να τους κάνει δώρο την εκδρομή τους.


Υπεύθυνος της εταιρείας επικοινώνησε με το σχολείο και ενημέρωσε πως αυτή αναλαμβάνει όλα τα έξοδα της σχολικής εκδρομής για όλους τους μαθητές.

Παράλληλα ο Υπουργός υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Μάριος Σαλμάς επικοινώνησαν με τους υπευθύνους του 11ου Γυμνασίου και με μέλη του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Λυκείου Δεμενίκων και έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους να διερευνήσουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης της επέμβασης με το κόστος να βαρύνει το υπουργείο.

Μάλιστα από τους γονείς του μικρού μαθητή έχουν ζητηθεί όλα τα έγγραφα που αφορούν στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίσει και από αύριο αναμένονται εξελίξεις.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ