2013-03-30 16:48:06
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΑ ΣΕ... ΦΑΛΚΑΟ Η ΤΣΕΛΣΙ!
Θετικά είναι τα μηνύματα που προκύπτουν από την Τσέλσι όσον αφορά την μεταγραφή του Ρανταμέλ Φαλκάο.

Προβάδισμα έναντι της Μάντσεστερ Σίτι και της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο έχει πάρει η Τσέλσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Daily Star» υποστηρίζει ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους Λονδρέζους και την Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για την μεταγραφή του Κολομβιανού επιθετικού.

Μάλιστα, οι δύο σύλλογοι παρουσιάζονται σίγουροι πως σύντομα θα υπάρξει συμφωνία και ο διεθνής στράικερ θα αγωνίζεται από του χρόνου στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Επίσης, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αποκαλύπτει πως πριν από έναν χρόνο οι «μπλε» είχαν βρεθεί κοντά στην απόκτηση του Φαλκάο, αφού τον παρακολουθούσαν σε κάθε παιχνίδι της ομάδας του.

Τώρα, ελπίζουν πως θα καταφέρουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και να κερδίσουν σπουδαίους συλλόγους όπως η Σίτι και η Ρεάλ.

Το κόστος για την μεταγραφή του Φαλκάο υπολογίζεται στα 48 εκατ. ευρώ, αν και η Τσέλσι θα μπορούσε να δώσει λιγότερα χρήματα για την απόκτησή του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ