2013-03-30 09:32:06
Φωτογραφία για ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ... «ΗΟΤ» ΟΝΟΜΑ Ο ΦΕΪΣΑ
Ο διεθνής μέσος, Λιούμπομιρ Φέισα, έχει εξελιχθεί τις τελευταίες μέρες σε ένα άκρως... hot μεταγραφικό όνομα σε Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία.

Πρώτη και καλύτερη η Βαγιαδολίδ. Η ομάδα του Σέρβου τεχνικού, Μίροσλαβ Τζούκιτς, όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" από την γειτονική χώρα, τον έχει ήδη δει εν δράσει και της αρέσει ιδιαίτερα. Ο Λιούμπομιρ Φέισα, που είναι και σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, όμως έχει τραβήξει τα βλέμματα και άλλων συλλόγων. Ομάδων από την Ισπανία, την Γερμανία και την Γαλλία που τον έχουν υπό παρακολούθηση. Άλλωστε δεν είναι μυστικό ότι στα ματς που έχει δώσει με την Εθνική Σερβίας τον έχουν τσεκάρει αρκετά... μάτια. Ο διεθνής χαφ όμως έχει ως προτεραιότητά του τον Ολυμπιακό.

Αυτήν την στιγμή το μόνο που τον απασχολεί είναι να συνεχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στους ερυθρόλευκους, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό και φυσικά να κλείσει την σεζόν με νταμπλ αφού μετά το πρωτάθλημα στόχος είναι και το Κύπελλο
. Για φέτος μετρά 12 ματς στο πρωτάθλημα και 819 αγωνιστικά λεπτά. Οι πρωταθλητές από την άλλη -όπως και ο Μίτσελ- ποντάρουν πολλά πάνω του για τη νέα χρονιά και αυτό φαίνεται από τους αγώνες που έχει παίξει το τελευταίο διάστημα. Βέβαια από την στιγμή που θα έρθει μία πολύ καλή προσφορά θα συζητηθούν όλα τα δεδομένα, θα αξιολογηθούν και θα πράξουν αναλόγως.

Ο Ολυμπιακός πάντως κοιτάζει και για αμυντικό ή αμυντικά χαφ σε ένα καλοκαίρι που θα καθοριστούν πολλά με το Μίτσελ να έχει τον πρώτο λόγο. Για τον διεθνή παίκτη οι επιλογές και οι 'εκδοχές' στην παρούσα χρονική στιγμή είναι δύο: η πρώτη είναι να μείνει στο ρόστερ με ενδεχομένως ένα αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο και η δεύτερη να παραχωρηθεί σε περίπτωσης ύπαρξης μίας πολύ καλής πρότασης.

Οι ερυθρόλευκοι θεωρούν έτσι και αλλιώς ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο τον Φέισα και εάν και εφόσο οι περιστάσεις το κρίνουν απαραίτητο θα αποφασίσουν το τι πρέπει να κάνουν με εκείνον.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ