2013-03-29 22:10:06
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΜΙΤΣΕΛ
Ο Μίτσελ έδωσε τις απαιτούμενες κατευθύνσεις προς τους παίκτες του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, καθώς και οδηγίες του για το πρέσινγκ σε κέντρο και άκρα.

Ο Ισπανός τεχνικόςς αξίωσε από τους ποδοσφαιριστές του «διαρκές πρέσινγκ. Θα πρέπει να πρεσάρουμε ψηλά αλλά και στο κέντρο τον αντίπαλο. Να τον πιέσουμε όπως πρέπει για να κάνει εύκολα και αβίαστα λάθη και εμείς μετά να τα αξιοποιήσουμε. Οφείλουμε να έχουμε τον έλεγχο του άξονα».

Επιπλέον ο Μίτσελ κατέστησε σαφές ότι «το να δίνουμε την μπάλα σωστά και γρήγορα είναι αναγκαίο. Θέλω καλό πάσινγκ γκέιμ. Η κυκλοφορία και η ανάπτυξη είναι πολύ βασικά πράγματα για το ματς αυτό. Η άμυνα με την επίθεση θα πρέπει να έχουν την ισορροπία που απαιτείται».

Επιπροσθέτως ο Μίτσελ επανέλαβε τα όσα είχε πει και στην προπόνηση της Πέμπτης για τον ΠΑΟΚ και την σημασία του αγώνα. «Μην έχετε στο μυαλό σας την διαφορά που έχουμε με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Μπείτε με δύναμη, πάθος και αποφασιστικότητα στο γήπεδο. Θέλουμε έχουμε σοβαρότητα και συγκέντρωση αλλά και να παίξουμε καλά σε ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως είναι αυτό που έρχεται. Να αγωνιστούμε σαν πρωταθλητές και να νικήσουμε τον αντίπαλό μας, έτσι ώστε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που θα έρθει στο γήπεδο να μας δει και να μας στηρίξει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ