2013-03-29 20:26:03
Φωτογραφία για Χριστίνα Κολέτσα – Χριστόδουλος Σιγανός:Μόλις χώρισαν
Τέλος στη σχέση τους αποφάσισαν να δώσουν η Χριστίνα Κολέτσα και ο Χριστόδουλος Σιγανός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupiii.

“Αυτή είναι η δεύτερη φορά που χωρίζουν, αλλά όλα δείχνουν πως, δυστυχώς, αυτή τη φορά πρόκειται για κάτι οριστικό” λέει πηγή του Yupiii, εξηγώντας πως ο λόγος που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση ήταν κυρίως “προβλήματα συγκατοίκησης”: “Εκείνη μετακόμισε στο σπίτι του στη Γλυφάδα μέσα στο χειμώνα, λίγο καιρό μετά την επανασύνδεσή τους. Αρχικά όλα έδειχναν να πάνε καλά, αλλά τελικά τα προβλήματα τούς ξεπέρασαν” εξηγεί η ίδια πηγή.

Η επαγγελματική τους συνεργασία είχε ξεκινήσει μέσα στο 2011 και, λίγο καιρό μετά, οι δυο τους έγιναν ζευγάρι. Ωστόσο, χώρισαν τον Αύγουστο του 2012 και, τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, η Χριστίνα Κολέτσα, καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, δήλωνε πως η προσωπική της ζωή ήταν, εκείνη την περίοδο, “μπερδεμένη”. Τελικά, εκείνη και ο γνωστός συνθέτης και παραγωγός τα ξαναβρήκαν στα τέλη του φθινοπώρου, ενώ μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, η Χριστίνα Κολέτσα δήλωνε: «Είμαι ερωτευμένη! Με τον ίδιο άνθρωπο, εδώ και καιρό... Και τότε που η σχέση μας ήταν “μπερδεμένη”, όπως είχα πει, πάλι ερωτευμένη ήμουν. Πιστεύω πως είναι και αυτός». 

 www.yupiii.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ