2013-03-29 20:25:00
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΟΡΗΓΟΥ : ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΜΕ ΤΟΝ... ΠΑΟΚ
Ακόμα και εν μέσω δοκιμών κοστουμιών ο Μίτσελ μίλησε για την αναγκαιότητα νίκης και καλής εμφάνισης με τον ΠΑΟΚ με την ατάκα ότι την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ «θα πρέπει να βγάλουμε το κοστούμι».

Στο Golden Hall έδωσαν το παρών οι Μίτσελ, Φέισα, Μανωλάς, Παπάζογλου, Φουστέρ, Βλαχοδήμος, Μέγιερι, Λυκογιάννης, Μασάντο και Γκρέκο. Οι ποδοσφαιριστές πρόβαραν τα νέα τους κοστούμια από την εταιρεία-χορηγό της ομάδας, Brooks Brothers (τόσο την ανοιξιάτικη όσο και την καλοκαιρινή κολεξιόν). Πήραν δώρα από την εταιρεία, φωτογραφήθηκαν και εν συνεχεία αποχώρησαν. Όσον αφορά στον προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, δέχθηκε ως δώρο μία κάρτα για αγορές από την εταιρεία.

Ο Μίτσελ που εντυπωσίασε για το στιλ του ενώ δοκίμασε αρκετά ρούχα θέλοντας να διαπιστώσει το τι του ταιριάζει περισσότερο επισήμανε σχετικά: «Χαιρόμαστε που ήμαστε σε μία εταιρεία με τόσο μεγάλο πρεστίζ όπως έχει και ο Ολυμπιακός. Σίγουρα υπάρχει φινέτσα σε αυτά τα ρούχα. Όταν τα φοράω αισθάνομαι κομψός και αυτό είναι σημαντικό γιατί δεν είμαι και εύκολος άνθρωπος στα ρούχα.


Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος και για αυτήν την συνεργασία που έχουμε και ελπίζω να πάνε όλα καλά στο μέλλον. Την Κυριακή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να βγάλουμε το κουστούμι γιατί το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο. Εμείς θα πρέπει να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν».

Το εν λόγω event δεν κράτησε για πολλή ώρα όμως προσέλκυσε τα βλέμματα του κόσμου που ήταν στον χώρο. Πέραν των παραπάνω στην εκδήλωση ήταν ακόμα ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, ο βοηθός του Μίτσελ, Αντώνης Νικοπολίδης, ο εκ των αντιπροέδρων των πρωταθλητών, Σάββας Θεοδωρίδης και ο εμπορικός διευθυντής του συλλόγου, κ. Καρούζος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ