2013-03-29 19:54:48
Φωτογραφία για Υπέρ του Πάντεφ τα Σκόπια στο θέμα της ψηφοφορίας
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία των Σκοπίων δικαίωσε τις "φωνές" των Πάντεφ και Μουρίνιο, καθώς παραδέχτηκε πως ο παίκτης είχε ψηφίσει τον "special one" για προπονητή της χρονιάς και όχι τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε!

Το ερώτημα που απασχολούσε αρκετό κόσμο εδώ και καιρό, για το ποιους δηλαδή προπονητές επέλεξε ο Γκόραν Πάντεφ στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο τεχνικό μέσα στο 2012, βρήκε την οριστική απάντησή του.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία των Σκοπίων αποκάλυψε πως ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας είχε δώσει την ψήφο του, πέρα από τους Μαντσίνι και Κλοπ, στον Ζοζέ Μουρίνιο και όχι στον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, όπως είχε καταμετρηθεί στην ψηφοφορία!

Σύμφωνα με τους Σκοπιανούς αξιωματούχους, ο Πάντεφ είχε επιλέξει τον Μουρίνιο μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με την ομοσπονδία των Σκοπίων, όμως λόγω ενός τεχνικού λάθος η ψήφος κατέληξε στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ισπανίας, Ντελ Μπόσκε.

Επιπλέον, η ομοσπονδία ζήτησε συγγνώμη από τον παίκτη αλλά και τον Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο να είναι μάλιστα εκείνος που είχε ανακινήσει το θέμα, κάνοντας πρόσφατα λόγο για "νοθεία" στην συγκεκριμένη ψηφοφορία.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ