2013-03-29 19:49:25
Φωτογραφία για Πάτρα: Eπιβεβαίωσε σήμερα ο νέος Διοικητής του ΚΕΤΧ, Χρήστος Λαμπρινάκης ότι θα παραμένει σε λειτουργία το στρατόπεδο
Η τελετή παράδοσης παραλαβής ανάμεσα στο νέο Διοικητή του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤχ) στην Πάτρα, Ταξίαρχο Χρήστο Λαμπρινάκη και τον προηγούμενο Διοικητή, Ταξίαρχο Θόδωρο Μπερέτη που προήχθη σε Υποστράτηγο και αποστρατεύεται, πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί σήμερα Παρασκευή 29/3/2013 στο στρατόπεδο του ΚΕΤχ, στην περιοχή Σύνορα της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λαμπρινάκης που πριν μετατεθεί στην Πάτρα, διατελούσε υποδιευθυντής στη Διεύθυνση Τεχνικού του Στρατού στην Αθήνα, στην ημερήσια διαταγή που ανέγνωσε, δεσμεύτηκε ότι το ΚΕΤΧ θα παραμείνει σε λειτουργία ως κέντρο εκπαίδευσης την Πάτρα.

Μάλιστα τόνισε ότι στόχος του όπως και της ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, είναι η περαιτέρω αναβάθμιση του στρατοπέδου αλλά και η συνέχιση της άριστης συνεργασίας με τους εργαζόμενους και τους στρατεύσιμους.

Ο κ. Λαμπρινάκης θεωρείται από τους πλέον έμπειρους αξιωματικούς του Ελληνικού στρατού. Έχει θητεύσει στη Σχολή Ευελπίδων και σπουδάσει στη Σχολή Πολέμου καθώς και στη Σχολή Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Επίσης έχει πτυχίο από το Πολυτεχνείο.

Στην τελετή παράδοσης παραλαβής παρέστη και ο Διευθυντής Τεχνικού από την Αθήνα καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, Κωνσταντίνος Μπουρδούλης.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ