2013-03-29 19:45:05
Φωτογραφία για ΟΑΣΙΣ-Ομιλία με θέμα: Απεξάρτηση από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ
Η ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ είναι το θέμα της ομιλίας που θα πραγματοποιήσει... το κέντρο υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων «ΟΑΣΙΣ», την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 20:00, στο Morley House του Κολλεγίου Ανατόλια.

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η σύμβουλος απεξάρτησης της «Όασις» και μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων Ανατόλια, κα. Βασιλική Τερκενλή.

(Το Morley House βρίσκεται εντός του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια, τμήμα αρρένων. Πληροφορίες στην πύλη του Κολλεγίου και στο τηλέφωνο 2310-323911).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΟΑΣΙΣ»

Η «Όασις» είναι κέντρο υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων από αλκοόλ, ναρκωτικά, τζόγο και διαδίκτυο. Αποτελεί μια καινοτόμο προσπάθεια αφού είναι ο μοναδικός φορέας υποστήριξης στο χώρο των εξαρτήσεων, που δημιουργήθηκε από πρώην χρήστες και μέλη των οικογενειών τους.

Στα δέκα χρόνια της λειτουργίας της, έχει προσφέρει πολύ σημαντικό έργο σε όλη την Ελλάδα και αποτελεί σημείο αναφοράς στον χώρο της απεξάρτησης. Για τη δράση της βραβεύθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Υπουργείο Υγείας και τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης.

Δ/νση: Μοσκώφ 12 - Θεσσαλονίκη, τηλέφωνα: 2310-508598 και 6944-318118.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ