2013-03-29 09:20:34
Φωτογραφία για ΤΑ... ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ «ΒΓΑΛΕΙ» Ο ΜΙΤΣΕΛ
Ο Μίτσελ έδειξε από την αρχή της παρουσίας του στον πάγκο του Ολυμπιακού ότι είναι ιδιαίτερα αυστηρός στις προπονήσεις, την ίδια στιγμή όμως δεν λείπουν και οι στιγμές που ο ίδιος... χαλαρώνει το κλίμα.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει από τους παίκτες του να δείχνουν σοβαρότητα στην προπόνηση και είναι αρκετές οι φορές που βάζει... «γκάζια» όταν βλέπει κάτι που δεν του αρέσει. Θέλει τους ποδοσφαιριστές του συγκεντρωμένους και να εκτελούν κατά γράμμα τις οδηγίες τους. Παράλληλα όμως έχει δείξει πως είναι και άνθρωπος που κάνει πλάκα όταν το επιτρέπει η περίσταση, προκειμένου να διατηρείται το καλό κλίμα στην ομάδα.

Ένας από τους τρόπους που χρησιμοποιεί μάλιστα είναι τα... παρατσούκλια, τα οποία έχει βγάλει σε ορισμένους παίκτες. Για παράδειγμα τον Ντέρεγκ Μπόατενγκ τον φωνάζει «κεφάλα» και μάλιστα στα ελληνικά σύμφωνα με τον «Γαύρο», θεωρώντας πως είναι δυσανάλογο του σώματός του το κεφάλι του.

Επιπλέον τον Τάσο Παπάζογλου τον αποκαλεί «Τάκο» ή «Τάτο». Όσον αφορά το πρώτο προσωνύμιο μάλιστα είναι το όνομα του πατέρα του, ενώ το δεύτερο το χρησιμοποιεί για να τον παρομοιάσει με τον Τάτο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ